Silinen Üye 2480407
Kapalı Hesap
mahalleyle tanıştım eşya taşıdık falan köy havası iyi geldi akrabalar geldi07:30 ta ne yaptın?![]()
baya yorgunum 
mahalleyle tanıştım eşya taşıdık falan köy havası iyi geldi akrabalar geldi07:30 ta ne yaptın?![]()
baya yorgunum 
Ailenle birlikte mi geldin?mahalleyle tanıştım eşya taşıdık falan köy havası iyi geldi akrabalar geldibaya yorgunum
![]()

Ailem Muş'ta gelecek onlardaAilenle birlikte mi geldin?![]()

Olay saatinde neredeydin?Ailem Muş'ta gelecek onlarda![]()

mahledeOlay saatinde neredeydin?![]()
Seni sorguluyormuş gibi hissettim kendimi![]()

bi de uçakla gönderdiler indiğimde başım dönmuştü burası accayip soğuk

İstanbul güzel şehirbi de uçakla gönderdiler indiğimde başım dönmuştü burası accayip soğuk![]()

gitmesi kolay olsun diye link bıraktım 
kışın buralar çok soğuk oluyor bizim köy baya bi ağaçlık güzel gececilere 3 dakka kaldı bir selam verip çıkim uykum geldiİstanbul güzel şehir
Bitlis bi nasip olmadı bilmiyorum nasıl bi şehir![]()

Kendi köyüne mi çıktı?kışın buralar çok soğuk oluyor bizim köy baya bi ağaçlık güzel gececilere 3 dakka kaldı bir selam verip çıkim uykum geldi![]()
Gececilere buyurun lütfen 
ben Muşluyum da Bitlis'te akrabalarım var bu köyde annaanemin dayısının torunu var sonra dayımın karısının eniştesi falan varKendi köyüne mi çıktı?![]()

Çok yakın akrabalarmışben Muşluyum da Bitlis'te akrabalarım var bu köyde annaanemin dayısının torunu var sonra dayımın karısının eniştesi falan var![]()

annaanemin dayısının torunun kuzeni de burdaymış aslında onlar benim yeğenlerim ben kaçtım

annaanemin dayısının torunun kuzeni de burdaymış aslında onlar benim yeğenlerim ben kaçtım![]()

uyutmayacan Kadir

Hadi ben seni tutmayımuyutmayacan Kadir![]()