Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Google Çeviri : Merhaba var :D :D :kop2:

• Beğen
Tepkiler: PureFood

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
8,1 ile şu kutucuk renkleri de artsa süper olur

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
remzi33

remzi33

Üye
Bing çeviri dene, Cortana'nın dilini en iyi o anlar :kıskıs:
"hi there" > "selam"
ben demiştim Bing anlar onu diye :)
ben şöyle birşey düşündüm bu çeviri üzerine. Cortana Tamamiyle bing altyapısını kullanıyor ve bence konuşma değil de yazılı ifadelerde diğer dil seçenekleri için bing çeviri kullanabilir ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben şöyle birşey düşündüm bu çeviri üzerine. Cortana Tamamiyle bing altyapısını kullanıyor ve bence konuşma değil de yazılı ifadelerde diğer dil seçenekleri için bing çeviri kullanabilir ?
yazıyla komut verdikten sonra gider kendim yaparım ne yapmak istiyorsam :) (alarm kurma, arama vs..)yani sesli destek gelmediği sürece Türkçe için o iş yaş

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve SamilGoktas
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar "Hi there" demek "şşşşt aloooo" demek :P

dakamon

dakamon

Üye
yazıyla komut verdikten sonra gider kendim yaparım ne yapmak istiyorsam :) (alarm kurma, arama vs..)yani sesli destek gelmediği sürece Türkçe için o iş yaş

Mesela zapitirinantopik nedir desen bırak kortanayı arkadaşın bile ilk söylediğinde anlamaz :D bazı değişik kelimeleri girmeni isteyebilir. Yani burada iyi bir şey var mantık var :) bir düşünün. O yazma yeri olmasa ve sen kortananın anlayamadığı şeyi sürekli anlasın diye tekrar etsen ve o hep anlamasa mı daha iyi yoksa anlamadığı yerde kusura bakmayın anlayamadım aşağıya yazar mısınız dese mi iyi? :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Mesela zapitirinantopik nedir desen bırak kortanayı arkadaşın bile ilk söylediğinde anlamaz :D bazı değişik kelimeleri girmeni isteyebilir. Yani burada iyi bir şey var mantık var :) bir düşünün. O yazma yeri olmasa ve sen kortananın anlayamadığı şeyi sürekli anlasın diye tekrar etsen ve o hep anlamasa mı daha iyi yoksa anlamadığı yerde kusura bakmayın anlayamadım aşağıya yazar mısınız dese mi iyi? :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ya yazma yeri olsun tabi, ama türkçe konuşma desteği yok diye ben ingilizce ya da türkçe hep oraya yazacaksam o iş yaş demek istiyorum. tabi ki anlamadığı kelimeleri yazmamı istesin onda sıkıntı olmaz :)

dakamon

dakamon

Üye
Ya yazma yeri olsun tabi, ama türkçe konuşma desteği yok diye ben ingilizce ya da türkçe hep oraya yazacaksam o iş yaş demek istiyorum. tabi ki anlamadığı kelimeleri yazmamı istesin onda sıkıntı olmaz :)
Yok ya yazmazsın oraya oraya aradığını yazana kadar ingilizce, zaten google a yazar bulursun :D Önemli kolaylık rahatlık hiç parmak yormadan sesle istediğimizi aratmak :) inşallah ilk çıktğında yada hemen sonra türkçeyide yaparlar.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Yok ya yazmazsın oraya oraya aradığını yazana kadar ingilizce, zaten google a yazar bulursun :D Önemli kolaylık rahatlık hiç parmak yormadan sesle istediğimizi aratmak :) inşallah ilk çıktğında yada hemen sonra türkçeyide yaparlar.
benim için en büyük kolaylığı araç kullanımında olacaktır. zaten telefon tutucu kullanıyorum, arama yapmak için elimi uzatmayayım boşuna söz dinlesin :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar "Hi there" demek "şşşşt aloooo" demek :P
:kop:
hi there: kişiye daha samimi bir yaklaşımda bulunmak için kullanılan hitap (selamlama) şeklidir.

Can you verify? Please! @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve PureFood
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto ve OttomaN TigeR
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Serhan ve OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yok abi bu ingilizce iyi bir şey değil en güzeli yazıldığı gibi okunan Türkçemiz valla :D
allasen iki dakika huzur ver patron desin çok uğraşınca :D
İngilizce dili kullanan ülkelerde de aynısını diyorlar:kop:

• Beğen
Tepkiler: capkino06 ve OttomaN TigeR
dakamon

dakamon

Üye
Aynen öyle abi. Yeri değil belki ama aklıma gelmişken sizinle paylaşayım; geçenlerde Japon misafirlerimizle sohbet ediyoruz. Adam bize ne dese beğenirsiniz! Siz Türkler çok hızlı konuşuyorsunuz.:kop:Güldüm, sonra olur mu ya öyle şey dedim, asıl siz çok hızlı konuşuyorsunuz. Her neyse iddialaştık ve youtube'dan iki tane video izledik. Sonuç ben kaybettim. :(
Japon spiker

Türk spiker
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben bu adamı gördüm galiba :kop2::kop2::kop2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt