KitKat 4.4.4 (Carbon) 20141211

Sponsorlu Bağlantılar

brolife

brolife

Üye
bak hocam telefon ram bombos oyun filan yok yani acmiyosun hicveri kapali direk zaten guc tasarrufu da etkin ama cihaz cebimde 38 derecelere geliyor ilk aldigimda 32 derecenin usdune cikmazdi pek

gustimos

Üye
Anliyorum goremedigin ve uygulamalari kapattiginda bazi uygulamalar tekrar aktif olur gormezsin. Yani telefonun normal...fazla kafayi takma surekli 40 in uzerinde hic dusmezse olursa o zaman korkarsin

brolife

brolife

Üye
38de pek bormal degil :)

gustimos

Üye
Benim ki 35 ile 40 arasi 1 yildir kullaniyorum :))

brolife

brolife

Üye
hocam bunu naail kuracagiz bir anlatirmisin ilkkez rom kurucam telefon rootlu zaten ve gapss lari nasil aticam

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hocam bunu naail kuracagiz bir anlatirmisin ilkkez rom kurucam telefon rootlu zaten ve gapss lari nasil aticam
öncelikle romu ve gappse hafıza kartına atıyoruz.sırasıyla power home ve ses açma tuşlarına sırasıyla basıyoruz daha sonra wipe data factory reset yapıyoruz daha sonra wipe cache partiton yapıyoruzve sonra install zip from sdcard yazan yere giriyoruz daha sonra chose zip from external sdcarda girip önce romu daha sonra gappseyi kuruyoruz

Son düzenleme:
brolife

brolife

Üye
öncelikle romu ve gappse hafıza kartına atıyoruz.sırasıyla power home ve ses açma tuşlarına sırasıyla basıyoruz daha sonra wipe data factory reset yapıyoruz daha sonra wipe cache partiton yapıyoruzve sonra install zip from sdcard yazan yere giriyoruz daha sonra chose zip from external sdcarda girip önce romu daha sonra gappseyi kuruyoruz
ama bende cwm yuklu degilki odin ile yuklemesi yokmu?
dedigini yaptım gapss yüklerken aborted dedi bsonra s3mini dedi bekliyor öylece
ne yapıcam şimdi samsung s3mini diyor böyle bekliyor cwm den yükledimaga ben internet kafedeyim açınca lütfen mesaj yaz cwm filan açabiliyorum reboot dedim hani samsung galasy s3 mini diyorya orada bekliyoraynen dediğin gibi kurdum bu arada ama hala bekliyor bataryayı çektim şuan ne yapayımneyse hallettimromda arada donmalar var ve bazen ekran kendiliginden açılıyor nedeni nedir?hemde nedense kasmalar mevcut

yavuz14

yavuz14

Üye
Bilmem bendede var bazen yapıyor Taskiller programlarından yükle bence ram dolayı kasma yapar bence

brolife

brolife

Üye
Bilmem bendede var bazen yapıyor Taskiller programlarından yükle bence ram dolayı kasma yapar bence

ekran videosu cekebiliyormus ama guc tusina atadim basili tutunca seceneklerde ekran videosu kaydetmek cikiyor basdigimda bi sesgeliyor sonra telefon donuyo yanit vermiyo onun disinda bayagi iyi gibibu rom cakma s3miniye kurulabilirmi

yavuz14

yavuz14

Üye
Hayır kurulamaz sakın deneme cihazın brick olur yani kapanır sadece orjinal s3 mini bootlanarak yapılmıştır. Cihaz çökebilir ve birdaha cihazını kurtaramayabilirsin kardeş.