Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
cortana ing gelse kullanamam kapsamlı olarak şuan da ing ama sadece arama yapıyorum ama türkçe olsa tadından yenmez

braayn

braayn

Üye
cortana çokda önemli değil benim için. Here City Lensi kaçımız çok kullanıyor mesela veya smart camera lensini?

pirenuri

pirenuri

Üye
Office de yenilik göremeyen sadece ben miyim

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben de göremedim valla

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye

Arkadaşlar yardıralım. Her tarayıcıdan 3 vote verin

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Bay H

Bay H

Üye

Arkadaşlar yardıralım. Her tarayıcıdan 3 vote verin
Bu daha iyi bir seçenek

Bu arada Office için gelecek en önemli özellik (en azından benim için) Office Lens uygulamasıdır 8-|

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250
Rainesto

Rainesto

Üye
Yalnız şöyle bir durum var. Bu konuya gözünüze kapatamazsınız. Kimse alırken zorla aldırdılar demiyor zaten. Herkes ne olduğunu bilerek aldı. Fakat kusura bakmayın ama üzerinden bir yıl geçmiş ve ben hala sistem sesleri ile zil sesini ayıramıyorum. Bunun bir özellikmiş gibi gösterilmesi ise son derece abes bir konu. Kimse bu kadarını beklemiyordu herkes nokiaya güvenerek aldı bu telefonları, ben de dahil. Telefonumu çok seviyorum o ayrı bir durum eksik özelliklerini ben çok umursamıyorum, fakat microsoft'un bu saçma politikaları eminim (bu güncelleme başarısız! olursa) çok kişiyi lumiasından ayıracaktır. Burada söylenenler boş laflar değil niye bu kadar abartıyorsunuz bu eleştirileri anlamıyorum. Ortada bir yavaşlık ve boşlanmışlık var kimse bunu inkar edemez. En basitinden şuan da 3 kolon olayının 4.5' telefonlara geleceği söyleniyor. Lumia 820 0.2' ile alamıyacak olması kadar saçma bir şey olamaz. Bu saçmalık değil mi sizce de? Ya da kısayol sekmelerinde 3G'nin olmaması(en azından şimdilik). Görev yöneticisinin bir yıl sonra sisteme gelmesi. Bunlar pazar payını arttırmak isteyen firmanın müşteri kaybetmesine yol açıyor bana göre. Ortada uyuz olacak bir durum yok herkes kendi fikrini beyan ediyor burada sonuçta. Herkes belli bir bütçesini bu telefona ayırıyor ve karşılığını görmek istemesi kadar doğal bir durum yok. Üstelik üzerinden bir yıldan fazla geçmişken. Sonuçta bu sistem bir ay önce çıkmadı ortaya. 8.1 güncellemesinden umutluyum. Umarım beklentilerimizi boşa çıkarmaz. Ama, eğer beklediğim gibi olmaz ise telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Benim gibi olan pek çok tanıdığımda var. İnşallah büyük bir atılım olur 8.1, beklentilerimizi karşılar.
İyi forumlar.
dogru msnin hataları var daha 620ye black vermedi ama biraz sabır sistem oturuyor yavaş yavaş

dakamon

dakamon

Üye
cortana çokda önemli değil benim için. Here City Lensi kaçımız çok kullanıyor mesela veya smart camera lensini?
:) senin görüşün bir şeyi ne kadar çok kullandığın değil ihtiyaç anında ne kadar aradığın önemlidir. Olur da bir gün çok ama çok önemli bir hal alır o program işte o zaman anlarsın kıymetini :) kortana ya sabah sekize alarm kur deyip yatmayı kim istemez Allah aşkına hadi söyleyin bakalım? :) o yatağa girince insan o alarmı kurmaya üşeniyor be alarmı bul aç saati yukarı aşağı kaydır ayarla kaydet falan filan ama sadece sabah 8 e alarm kur desene oda senin için kursa :) Yada nöbetçi eczane arıyorsundur kortana en yakın nöbetçi eczaneleri göster dicen çat karşına çıkaracak ve seni önüne kadar da navigsayonla götürmesi kötü bir şey mi :) bence telefondaki her özellik etkili kullanılırsa hayatımızı o kadar çok kolaylaştırır ki sonuçta kıl tüy olsun diye konmuyor bu özellikler her özelliğin hizmet ettği bir iş vardır. Ben çok ama çok istiyorum Türkçe gelmesini özellikle apple da Türkçe gelmeden bizde Türkçe sesli asistan olmasını :) şekli yeter :)

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim, suyunsesi ve KenanK
Rainesto

Rainesto

Üye
Bu daha iyi bir seçenek

Bu arada Office için gelecek en önemli özellik (en azından benim için) Office Lens uygulamasıdır 8-|
gizli moddan açıp açıp kapatarak 6 oy attım devam ediyorum

edit : başka olmadı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
nokia daha blacki veremedi

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Rainesto
avast

avast

Üye
Nasil yani suanda wpde arka planda uygulama calisamiyormu bildigimiz s40 gibi geri deyince sonlaniyomu

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Nasil yani suanda wpde arka planda uygulama calisamiyormu bildigimiz s40 gibi geri deyince sonlaniyomu
Çalışır. Geri tuşuna değil Windows tuşuna basarak menüye geç.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nokia'nın kod adı "Martini" olan Windows Phone 8.1 işletim sistemli telefonlar üzerinde çalıştığı belirtiliyor.
Ayrıca 8.1 ile gelecek olan yeni bildirim sesleri

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Çok eski fakat Martini bu olabilir mi :hmmm

@bulutsuzgece @papakudioflu

Üst Alt