Rainesto
Üye
tek kelimeyle katılıyorum bu kişilerede uyuz oluyorum alırken candy crushın olmadıgı belli ama alıyor sonrada yok candy crush yok satacamda diyim nokiayaya ve msye boş boş laf ediyorlarArkadaşlar kusura bakmayın ama telefonu alırken araştırmanızı yapmadan aldıysanız bu biraz da sizin hatanız. Dediklerim yanlış anlaşılmasın, Microsoft'un yavaşlığında kesinlikle size katılıyorum. Mesela ben kendi 920mi alırken görev yöneticisinde uygulamaların kapatılmadığını görünce şok olmuştum. Sonra biraz araştırınca güncelleme ile geleceğini öğrendim. WP8, Windows 8 ile yetişsin diye aceleye getirilmiş bir sistemdi. Ben bunların hepsini bilerek aldım telefonumu. Aldığım zamanda adam gibi çalışan bir whatsapp bile yoktu. Şimdi kullandığım uygulamalarda hiç bir sıkıntı çekmiyorum. O söylendiğiniz olmayan özellikler alırken de yoktu. O zaman neden gidip Samsung S3, XperiaS veya HTC OneX almadınız? Şikayet ettiğiniz bütün özellikler onlarda var(Bu telefonları saymamın sebebi Lumia920 ile aynı klasmanda olmaları). Memnun değilseniz gidip ilk fırsatta takas veya başka bir yolla değiştirseydiniz. Burada konuşulan konu gelecek güncellemeyle alakalı sızıntılar-bilgiler. Sakin sakin bekleyin güncellemeyi ya da yeni bir konu üstünden ddert yanın birbirinize. Kimse size zorla aldırmadı bu telefonları. Para sizin, istediğiniz gibi harcayın. "kardeş bunlar bizde yok ama çalışıyoruz getireceğiz, ben seni bilgilendiriyorum olmadığına dair ona göre al" diyen bir satıcıya da "Hmm tamam alıyorum.... Bunda bu özellikler yok, samsungda var! Olmaz olsun böyle telefon!" deme hakkınız yoktur üzgünüm. Uzun yazmışım. Normalde girip çok mesaj atan birisi değilim ama dolmuşum.
Eğer kurallara aykırı bir şey yazmışsam @bulutsuzgece ve @papakudioflu gerekeni yapsınlar. Ama sızıntı ve bilgilendirme konusunda da gereksiz mesajlara mahal vermeyelim lütfen.
iyi forumlar
ikincil telefon olarak kullanırım
Ne! Cortana gelmeyecek mi ?
). Böyle bir saçmalık olamaz ya. Nokiayı batmaktan kurtarıp tekrar toparlayan biz lumia kullanıcıları oldu. Ama yüzüstü bırakılmış gibi hissediyorum ben şahsen. Çünkü güncellemeler nedense ortalama 2 ay gecikmeli geliyor ve zaten sistemde olması gereken şeyler yenilikmiş gibi gosteriliyor. İnş şu 8.1 ile eksikleri kapatıp emsalleriyle (özellik.konusunda) yarışmaya başlar. Yoksa wp bin geleceği yok ms böyle ağırdan çalışırsa