calypso16
Üye
Ben yeni farkettim bir yazı okumuştum artık rootlamadan greenify yukleyin falan diye.Ben de onu diyecektim. Root olmadan greenify çalışmaz. Sonra yazmaktan vazgeçtim.
Ben yeni farkettim bir yazı okumuştum artık rootlamadan greenify yukleyin falan diye.Ben de onu diyecektim. Root olmadan greenify çalışmaz. Sonra yazmaktan vazgeçtim.
Framaroot'u kur gitsin tek tıkla rootlama yaparsın. Sonra istediğin gibi arındır telefonunu çöplükten. Yinede herşeye rağmen GM discovery'nin android'i piyasadaki en temiz ve külfetsiz romlardan..Ben yeni farkettim bir yazı okumuştum artık rootlamadan greenify yukleyin falan diye.
Garanti ücretsiz yapıyor diye bi muhabbet dönüyordu ?Dün şarj aleti takılıyken telefon yere düştü 1m civarı ve şarj soketi büyük bi ihtimal yerinden oynadı şimdi kabloyu ittirmeden şarj olmuyor garantiye vermeyeceğim telefoncular yapabilirmi ve sağlam olurmu ?
Telefoncular ekranı yapabiliyorlar. Şarj socket'ini de yaparlar gibime geliyor. Telefoncuya yaptırırsan garantiden çıkar. Servise verirsen 1 ay beklersin.Ccihaost: 6840520' Alıntı:Dün şarj aleti takılıyken telefon yere düştü 1m civarı ve şarj soketi büyük bi ihtimal yerinden oynadı şimdi kabloyu ittirmeden şarj olmuyor garantiye vermeyeceğim telefoncular yapabilirmi ve sağlam olurmu ?
Aynen...Telefoncular ekranı yapabiliyorlar. Şarj socket'ini de yaparlar gibime geliyor. Telefoncuya yaptırırsan garantiden çıkar. Servise verirsen 1 ay beklersin.
Hayır garanti 50 lira talep ediyor. Ücretsiz yapmıyor.

Kaynakyarın güncelleme gelecek![]()

Muzaffer Gölcü'nün twitter adresine bakabilirsin yarın güncelleme yayınlanma saatinide verecekKaynak![]()
Bende okudum o tivitiMuzaffer Gölcü'nün twitter adresine bakabilirsin yarın güncelleme yayınlanma saatinide verecek

