Android Türkçe Uygulama İstekleri Buraya…

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
arkadaşlar dün yazmıştım ama yazdığım istek mesaj yok görünmüyor bu yüzden tekrar yazıyorum hata varsa kusura bakmayın desenli ekran kilidi olan app protector pro v2.21 programını türkçeye çevirirmisiniz rica etsem pc olmadığı için link veremiyorum forumda var bu proğram
arkadaşlar mesajımla ilğilenirmisiniz zamet olmazsa

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
arkadaşlar mesajımla ilğilenirmisiniz zamet olmazsa
Arkadaş yoğun bir şekilde çeviri yapıyor, taktir edersiniz ki sadece bir kişinin isteğine bakılmıyor yani mesajınıza uygun bir zamanda cevap verilecektir.. Yine de ben bakıyorum...

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaş yoğun bir şekilde çeviri yapıyor, taktir edersiniz ki sadece bir kişinin isteğine bakılmıyor yani mesajınıza uygun bir zamanda cevap verilecektir.. Yine de ben bakıyorum...
ilğin için teşekkürler

racier

Üye
Plume kullanıyordum onu silip tekrar bunu yüklemek için sabırsızlanıyorum

racier

Üye
Fena değil

racier

Üye
Bazı eksileri olmasına rağmen fena değil ama türkçe

racier

Üye
Ama tweetcaster in yerini tutamaz

racier

Üye
Evet

racier

Üye
Hem facebook hemde twitter aynı anda kullanılması iyi oluyor

NEXUS

NEXUS

Üye
Subway Surfers Türkçeye Çevrilebilir mi :)

racier

Üye
Aslında twitter face ile birleştiriliyor ama herzaman aynı içeriği aynı yerde paylaşmak istemeyebiliyorsun seçmek iyi oluyor

racier

Üye
Ellerine sağlık çok güzel olmuş

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
karakartal44

karakartal44

Üye
Kardeş valla o kadar güzel çeviri yapıyorsun ki öncelikle teşekkür ederim.Bende izninle bir programı çevirmenizi istesem teşekkür ederim. Program google play markette var. Ultimate Caller ID Screen HD

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Iyi geceler bi pro var turkce yapabilir misin. Google play da ucretsiz adi redphone faydali bi programa benziyor? ???

Üst Alt