Selam Gençler :D
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: 24 saati tamamlamak üzereyim, %39 Atrixi satmadın de mi? Genişletmek için tıkla ... Şarj sorunu çözdüm (adaptör bozulmuş) Onun dışnda memnunum 360 liraya alıcı buldum satmadim İhtiyacım yok bosuna masraf
-qarapapaq-' Alıntı: 24 saati tamamlamak üzereyim, %39 Atrixi satmadın de mi? Genişletmek için tıkla ... Şarj sorunu çözdüm (adaptör bozulmuş) Onun dışnda memnunum 360 liraya alıcı buldum satmadim İhtiyacım yok bosuna masraf
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: Eyvallah. Pcde olsam beğenmezdim bu mesajını. En sinir olduğum smiley. Neyse ki tapatalkta gıcık durmuyor Genişletmek için tıkla ... Tapatalkda çok şeker bence
-qarapapaq-' Alıntı: Eyvallah. Pcde olsam beğenmezdim bu mesajını. En sinir olduğum smiley. Neyse ki tapatalkta gıcık durmuyor Genişletmek için tıkla ... Tapatalkda çok şeker bence
UpOneTR Üye Kit Kat' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Warnings' Alıntı: Selam Gençler Genişletmek için tıkla ... As
Kit Kat' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Warnings' Alıntı: Selam Gençler Genişletmek için tıkla ... As
Invoke Üye beytullah6767' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
beytullah6767' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.caner. Üye Warnings' Alıntı: Selam Gençler Genişletmek için tıkla ... Kit Kat' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
Warnings' Alıntı: Selam Gençler Genişletmek için tıkla ... Kit Kat' Alıntı: Selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
Invoke Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Eski telefona yatak yaptım Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Anil-D Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Eski telefona yatak yaptım Genişletmek için tıkla ... dösekte getirek
-qarapapaq-' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Eski telefona yatak yaptım Genişletmek için tıkla ... dösekte getirek
Anil-D Üye Warnings' Alıntı: @beytullah6767 Attırmayın lumia yı gençler Genişletmek için tıkla ... atarsan android arasinda bogulur aman deyim
Warnings' Alıntı: @beytullah6767 Attırmayın lumia yı gençler Genişletmek için tıkla ... atarsan android arasinda bogulur aman deyim
Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: dösekte getirek Genişletmek için tıkla ... Hem dösek hem yorgan oldu, hepsi bir arada
AnıL-D' Alıntı: dösekte getirek Genişletmek için tıkla ... Hem dösek hem yorgan oldu, hepsi bir arada
Anil-D Üye Warnings' Alıntı: Anıl nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen dün aksamki yazi duruyor
Warnings Üye AnıL-D' Alıntı: atarsan android arasinda bogulur aman deyim Genişletmek için tıkla ... Atıyım Da Hız Görün
AnıL-D' Alıntı: atarsan android arasinda bogulur aman deyim Genişletmek için tıkla ... Atıyım Da Hız Görün