Sen ne karışıyon hacı :D Bilmem :D
beytullah6767 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Beytullah sana avatarını değiştir demedim mi Genişletmek için tıkla ... Değiştirdim
Sukut-u Hayal' Alıntı: Beytullah sana avatarını değiştir demedim mi Genişletmek için tıkla ... Değiştirdim
Invoke Üye beytullah6767' Alıntı: Değiştirdim Genişletmek için tıkla ... Anaa, ben demin seni Kerim sandım la
Anil-D Üye elmayu degistirip geliyom simdi 2 dk beklen -qarapapaq-' Alıntı: Anaa, ben demin seni Kerim sandım la Genişletmek için tıkla ... aynen
elmayu degistirip geliyom simdi 2 dk beklen -qarapapaq-' Alıntı: Anaa, ben demin seni Kerim sandım la Genişletmek için tıkla ... aynen
beytullah6767 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Şarjı en uzun giden nexus ben de herhalde Genişletmek için tıkla ... O senin farkın
-qarapapaq-' Alıntı: Şarjı en uzun giden nexus ben de herhalde Genişletmek için tıkla ... O senin farkın
Anil-D Üye -qarapapaq-' Alıntı: Şarjı en uzun giden nexus ben de herhalde Genişletmek için tıkla ... kac saat ekran acik kalabiliyor
-qarapapaq-' Alıntı: Şarjı en uzun giden nexus ben de herhalde Genişletmek için tıkla ... kac saat ekran acik kalabiliyor
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: Nasılsınız? @.caner. @beytullah6767 Genişletmek için tıkla ... İyidir sen
beytullah6767 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: No Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Invoke Üye .caner.' Alıntı: İyidir sen Genişletmek için tıkla ... Eyvallah. Pcde olsam beğenmezdim bu mesajını. En sinir olduğum smiley. Neyse ki tapatalkta gıcık durmuyor
.caner.' Alıntı: İyidir sen Genişletmek için tıkla ... Eyvallah. Pcde olsam beğenmezdim bu mesajını. En sinir olduğum smiley. Neyse ki tapatalkta gıcık durmuyor