LG G2 vs Nexus 5 lutfen yardııım =S

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Aslında SP alırken de ben nexus 4 ile Optimus G ye bakmanı önermiştim, bilmiyorum hatırlıyor musun. Neyse, yarın destek kesilince sen de cm kuracaksın. Üstelik android bu, kişiselleştir kişiselleştirebildiğin kadar. Bana nexus 5 daha mantıklı gelmişti hala da öyle düşünüyorum. Artısını eksisini yazdım yukarıya zaten. 700mah batarya farkı var. Destek farkı var. Seç beğendiğini, çok yakınlar zaten. Hayırlısı olsun.

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Aslında SP alırken de ben nexus 4 ile Optimus G ye bakmanı önermiştim, bilmiyorum hatırlıyor musun. Neyse, yarın destek kesilince sen de cm kuracaksın. Üstelik android bu, kişiselleştir kişiselleştirebildiğin kadar. Bana nexus 5 daha mantıklı gelmişti hala da öyle düşünüyorum. Artısını eksisini yazdım yukarıya zaten. 700mah batarya farkı var. Destek farkı var. Seç beğendiğini, çok yakınlar zaten. Hayırlısı olsun.
teşekkur ederim =) daha kesin değil g2 oldugu suanda ilgimi çekti ama nexusu da aklımdan atabilmiş değilim :Darkadaşalar cıkan bir sorun sonucu telefon almam biraz ertelendi 2 ay sonra her sey belli olucak eger alamazsan 3 ay sonra yaz tatilinde çalışıp alacağım o zamana kadar artık nice telefonlar cıkar :D gene maxicep ailesiyle büyük bir tartışma konusu açıp iyi bir telefon alacağım :D