mYeniden merhaba :) merhaba düzelttin mi neti :ehe
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap m 0MG90' Alıntı: Yeniden merhaba Genişletmek için tıkla ... merhaba düzelttin mi neti
Warnings Üye İhtiyar007' Alıntı: Tabi tabi Tablette niye mobil yazıyor? Genişletmek için tıkla ... EEE ÖYLE
0MG90 Üye muhammed4949' Alıntı: m merhaba düzelttin mi neti Genişletmek için tıkla ... Evet hız düzelmiş ay başı diye modemi düzeltmem lazımdı
muhammed4949' Alıntı: m merhaba düzelttin mi neti Genişletmek için tıkla ... Evet hız düzelmiş ay başı diye modemi düzeltmem lazımdı
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: bimin dandik cihazı yarbay olmuşsun Genişletmek için tıkla ... Marka? Evet.
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: bimin dandik cihazı yarbay olmuşsun Genişletmek için tıkla ... 2 mesajın kaldı ihtiyar
İhtiyar007' Alıntı: bimin dandik cihazı yarbay olmuşsun Genişletmek için tıkla ... 2 mesajın kaldı ihtiyar
OttomaN TigeR Üye Warnings' Alıntı: EEE ÖYLE Genişletmek için tıkla ... Hani büyük harflerle yazmıyorduk.
0MG90 Üye mürteza16' Alıntı: Marka? Evet. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun ilk ben kutlayayım
OttomaN TigeR Üye Kit Kat' Alıntı: Ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler, selametle.
Kit Kat' Alıntı: Ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler, selametle.
0MG90 Üye mürteza16' Alıntı: Artık yarbayım. @İhtiyar007 senin de 3 mesaj kalmış çabuk ol Genişletmek için tıkla ... Rütbe önemli değil aslında
mürteza16' Alıntı: Artık yarbayım. @İhtiyar007 senin de 3 mesaj kalmış çabuk ol Genişletmek için tıkla ... Rütbe önemli değil aslında
mürteza16 Üye Kit Kat' Alıntı: Ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler.
Warnings Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hani büyük harflerle yazmıyorduk. Genişletmek için tıkla ... Capslock Açık Kalmış Modum
OttomaN TigeR' Alıntı: Hani büyük harflerle yazmıyorduk. Genişletmek için tıkla ... Capslock Açık Kalmış Modum
Warnings Üye Kit Kat' Alıntı: Ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler Sağlıcakla Kalın.
Kit Kat' Alıntı: Ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler Sağlıcakla Kalın.