Öneri SineVizyon Uygulaması Yayında (WP7 & 8)

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Deneyeceğim, zannediyorum 35mm'yi arka plan görevlerinde yer alıyor diye silmiştim. Bir yerden sonra arka plan görevlerindeki uygulama sayısı artınca endişe etmeye başlıyorum, resmen paranoyaklaşıyorum. İkide bir kontrol etmeler, acaba şarjım hızlı mı bitmeye başladı, fazladan bir uygulama ne kadar etki eder vesaire gibisinden. Sırf bu yüzden severek oynadığım Asphalt 8'i, Minion Rush'u bile silmiştim zamanında..

Elinize sağlık, mağazadan gereken yorumu gönderirim ya da buradan.

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Deneyeceğim, zannediyorum 35mm'yi arka plan görevlerinde yer alıyor diye silmiştim. Bir yerden sonra arka plan görevlerindeki uygulama sayısı artınca endişe etmeye başlıyorum, resmen paranoyaklaşıyorum. İkide bir kontrol etmeler, acaba şarjım hızlı mı bitmeye başladı, fazladan bir uygulama ne kadar etki eder vesaire gibisinden. Sırf bu yüzden severek oynadığım Asphalt 8'i, Minion Rush'u bile silmiştim zamanında..

Sizi en çok rahatlatacak şeyi söyleyeyim o zaman uygula arkaplan'da çalışmıyor :) Umarım beğenirsiniz, ilk güncellemeyi de gönderdim daha onaylanmadı ama o güncelleme ile birlikte seans bilgilerini de görebileceksiniz.

PureFood

PureFood

Üye
Sizi en çok rahatlatacak şeyi söyleyeyim o zaman uygula arkaplan'da çalışmıyor :) Umarım beğenirsiniz, ilk güncellemeyi de gönderdim daha onaylanmadı ama o güncelleme ile birlikte seans bilgilerini de görebileceksiniz.
Teşekkürler hocam. FIFA 14 iniyor tamamlansın sıra Sinevizyon'a da gelecek :)

• Beğen
Tepkiler: ceyhunkeklik
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

asphalt 8 arka planda mı çalışıyor? hiç dikkat etmedim..ne işe yarıyor arka planda çalışması :)

PureFood

PureFood

Üye
fazla şarj yiyeceğini sanmıyorum ama..asphalt yüklemeden önce de aynı gidiyordu batarya :D
Mesela sadece asphalt ya da bir başkası değil. Böyle gereksiz arka planda çalışan uygulamalardan 10 tane olduğunu düşün ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Mesela sadece asphalt ya da bir başkası değil. Böyle gereksiz arka planda çalışan uygulamalardan 10 tane olduğunu düşün ?

tabi..o zaman sıkıntı :) ama zaten 10 adet çalıştırma limiti var.

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uygulama guncellendi, bilginize...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Ben demiştim yarın güncellenir diye. :) seanslar da eklendi.

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Ben demiştim yarın güncellenir diye. :) seanslar da eklendi.
Aynen haklı çıktın ama haftasonu giriyor diye aradan çıkardılar bence, çünkü güncelleme gönderdiğim 4 uygulamanın 3'ü güncellendi dün gece :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dediğim gibi bekletmiyorlar artık fazla. en geç 4 gün :) symbian da 1 hafta 10 gün sürüyordu neredeyse.

ilk bildirimimi de yapayım..seansları kontrol ettim,tamamı doğru saatler.gayet güzel oldu.

• Beğen
Tepkiler: ceyhunkeklik
ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Beğenmene sevindim ;)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bundan sonraki güncellemede ne gibi değişiklikler yapmayı planlıyorsun? :)

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
wpyi neden seviyorum biliyor musunuz?marketi böyle önü açık geliştiricilere hitap ediyor.yoksa android ve iosta buna benzer çok uygulama var.umarım bende uygulama yazmayı öğrenirim .ancak ben öğrenene kadar wpde eksik uygulama kalmayacak:d:

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
wpyi neden seviyorum biliyor musunuz?marketi böyle önü açık geliştiricilere hitap ediyor.yoksa android ve iosta buna benzer çok uygulama var.umarım bende uygulama yazmayı öğrenirim .ancak ben öğrenene kadar wpde eksik uygulama kalmayacak:d:

Aslına bakarsan daha kaliteli şeyler yapmak isterim ama şuan için eksikleri kapatmak adına bir strateji izliyorum. Düşünürsen Sinemalar, Sözcü, Fırat hepsi büyük bir kitlesi olan uygulamalar ve resmi uygulamaları yok. Yani önemli eksiklikleri kapattıklarını düşünüyorum. Tabi ki resmi uygulamaları yapmayı düşündüklerinde muhtemelen benim uygulamalarımı kaldırmam gerekecek ki "Hürriyet Yazarlar" uygulamamda böyle oldu, Doğan Holding avukatları Microsoft tarafından mail atmıştı, ama bu süreç içinde insanlara faydası oluyor tabi ki. İleride daha ciddi, daha büyük projelerde de birlikte olacağız hiç şüpheniz olmasın. Türk geliştiricilerin başkalarından hiçbir eksiği yok yani. Kendim için demiyorum okudğum bölümdeki arkadaşlarıma da bakarsak yetenekse yetenek, bilgiyse bilgi, bir çok eksiksiz arkadaş var. Tek eksik yenilikçi bir düşünce ve sermaye gerisi gelir zaten ;)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Dilaver Kaplan
ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uygulama WP8 cihazlar için bir güncelleme aldı.

*Özellikle büyük ekranlarda oluşan ekrana oturmama sorunu giderildi.
*İlk sayfa film yorumlarının okunabilmesi sağlandı.

Üst Alt