Öneri SineVizyon Uygulaması Yayında (WP7 & 8)

Sponsorlu Bağlantılar

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
SineVizyon Uygulaması Yayında (WP7 & 8)
SineVizyon ile Sinemalar.com internet sitesindeki verilere Windows Phone telefonunuz ile rahatça ulaşabilirsiniz.

Bu uygulama sayesinde filmler hakkında bilgilere ulaşabilir, filmlerin fragmanlarını izleyebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz...

Uygulama Linki:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, PureFood, skynet ve 6 diğerleri

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeni uygulama için teşekkürler, elinize sağlık...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ceyhunkeklik
csH

csH

Üye
Hemen yüklüyorum elinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: saynesim ve ceyhunkeklik
Rainesto

Rainesto

Üye
Eline sağlık

• Beğen
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Elinize sağlık , deneyelim

• Beğen
ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Yeni uygulama için teşekkürler, elinize sağlık...

Hemen yüklüyorum elinize sağlık

Eline sağlık

Elinize sağlık , deneyelim

Herkese teşekkürler, umarım beğenirsiniz...Bol yıldızlı puanlarınızı da eksik etmeyeceğinizden eminim :D

saynesim

saynesim

Üye
Ceyhun eline sağlık senden ricam Göztepe spor kulübün uygulamasınıda yaparmısın

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Ceyhun eline sağlık senden ricam Göztepe spor kulübün uygulamasınıda yaparmısın

Ya yapmasına yapılır da o kadar zaman harcayıp yaptığımız şey kaç download alacak o konuda şüphelerim var aslında, TS uygulaması bile 700'de kaldı ki yerel bir kulübün üstelik Altay, Buca, Altınordu, Karşıyaka diye bölünmüş bir yerelde kaç download alabilir ki :)Ama yine de boş vaktim olduğunda üzerinde çalışacağım.

cintrikus

cintrikus

Üye
eline sağlık kardeşim de bu uygulamaya seanslar falan eklenemezmi acaba? çok süper olur öle bir uygulama olsa 35 mm var ama oda 5 tane şehir gösteriyo bi işe yaramıyo açıkçası

• Beğen
ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık kardeşim de bu uygulamaya seanslar falan eklenemezmi acaba? çok süper olur öle bir uygulama olsa 35 mm var ama oda 5 tane şehir gösteriyo bi işe yaramıyo açıkçası
Uygulamanın güncellemesi üzerinde çalışıyorum, bu şekilde yayınlamamın sebebi belli bir kitlenin kullanmaya başlaması içindi. İlk güncellemede salonlar ve seanslar da olacak ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, cintrikus ve csH
cintrikus

cintrikus

Üye
Uygulamanın güncellemesi üzerinde çalışıyorum, bu şekilde yayınlamamın sebebi belli bir kitlenin kullanmaya başlaması içindi. İlk güncelleme'de salonlar ve seanslar da olacak ;)
eyvallah kardeşim sabırsızlıkla bekliyorum güncellemeyi!!! ellerine sağlık tekrardan...

• Beğen
ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim sabırsızlıkla bekliyorum güncellemeyi!!! ellerine sağlık tekrardan...

İlk güncellemeyi mağazaya gönderdim muhtemelen onaylanması pazartesi veya salı gününü bulabilir. Ama şimdiden görün istedim ilk güncelleme sonunda ekran görüntüleri şöyle olacak...

• Beğen
Tepkiler: Makale_Helvetia
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Eline sağlık dostum..mağaza da yorumumu da yaptım :) başarılar.

fazla sürmez güncelleme yarın bile onaylanabilir :) symbian daki gibi 1 hafta bekletmiyorlar :)

kesasd

kesasd

Üye
Güzel ve detaylı bir uygulama olmuş :)

• Beğen
ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık dostum..mağaza da yorumumu da yaptım :) başarılar.

fazla sürmez güncelleme yarın bile onaylanabilir :) symbian daki gibi 1 hafta bekletmiyorlar :)
O kadar uygulama gönderdim haftasonu onaylananını görmedim valla :) Hatta Sözcü uygulamasına güncelleme göndereli 3 gün oldu hala bekliyoruz

kesasd

kesasd

Üye
O kadar uygulama gönderdim haftasonu onaylananını görmedim valla :) Hatta Sözcü uygulamasına güncelleme göndereli 3 gün oldu hala bekliyoruz

Şu sıralar biraz geç çalışıyorlar. Normalde 5 gün olan süreyi düşürme kararı almışlardı. Windows Phone 8.1 için diye düşünüyorum :) Birkaç gün öncesine kadar 12-18 saat içerisinde onaylanıyordu.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
En geç pazartesi onaylanır o zaman. :)

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Bakalim artik :)

YkPkY

YkPkY

Üye
SineVizyon ile Sinemalar.com internet sitesindeki verilere Windows Phone telefonunuz ile rahatça ulaşabilirsiniz.

Bu uygulama sayesinde filmler hakkında bilgilere ulaşabilir, filmlerin fragmanlarını izleyebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz...

Uygulama Linki:

elinize sağlık

• Beğen
Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
çok teşekkürler

• Beğen

Üst Alt