HTC Droid DNA sizce alınabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
HTC Droid DNA sizce alınabilirmi
ben droid dna almayı düşünüyroum telefonu gördüm aşık oldum resmen aga one öyle ya htc yi sevmezdim evo 3d fiyaskosundan sonra buna bayıldım 900 liraya satan kişi 1 aylık olduğunu söylüyor ama beni sıkıntıya sokan durum daha önce ilk htc telefonum evo 3d idi telefonda bsod denen bi hata oldu ve anakart değişti garanti kapasamında olduğu için kuruş para vermedim :D bu telefon yurt dışı türkiyede dokunmatik ekran ve kasa bulunabilir yedek parça olarak fakat anakartla ilgili sıkıntı evo 3d gibi 7-8 aylık gi bi süreçte verirmi yada evo 3d gibi dandikmidir beni ilerde masrafa sokarmı zaten ekran konusunda titiz davranmayı düşünüyorum sizce alınırmı

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sanırım droid dna dediğin cihazın türkiyedeki ismi Htc butterfly. Satılan yerler var bi ara bende araştırdım baya almak için falan sonra hafıza artırılmadığı içinmi neyse vazgeçtim. Burdaki fiyatı 1200 1300 lerde geziyo. Güveniyosan 900 e güzel cihaz. Donanım biraz xperia z ye benziyodu galiba öyle hatırlıyorum sonra xperia z deki işlemcinin full hd ekrana yetmediğini falan okudum aynı durum bundada olabilirmi diye düşündüm. Ama tam olarak hatırlamıyorum ekranlarda aynı değildir tabi.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
çözünürlükler aynı xperia z için geçerli durum aynen bundada ama hani çok aşırı takılma olmadıktan sonra ne biliym 512 ramli telefona gta sanadreas açmaya çalışıp aaa bu takıla takıla oynanıyo ;)durumu olmadıktan sonra bi kaç fps önemli değil psp emülatrünü kasmadan açsın yeter şöyle bi durum var butterfly ikinci eli 1150 tl den aşağı değil adam 1000 yaparım dedi benim bütçe 900 beni tek sıkıntıya sokan anakartla ilgili bi sorun olduğunda tamir edilmicek gibi duruyo o problem performans açısından kuşkum yok

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Çözünürlük aynı işlemciler falanda aynı. Bu ekranı etkiler donma falan olcağını sanmıyorum. adam biraz abartmış ben media markta 1200 e gördüm. Garantiliyse servis ne yapar eder yapar sıkıntı olduğunda.

0MG90

0MG90

Üye
Güzel cihazmış özellikleri de iyi, buna Xda dan Android 4.4 ve Sense 5.5 atsan çok güzel durur :)

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
aga adamlar az buluniyo diye 1500 tl diyen var yurt dişi cihaza yurt disini 900 den fazla verilmez bunu soyliyince adama sovuyolar adam dediki 900 e s3 satiyolar 1000 den asagi olmaz diyo ne diyim Allah islah etsin
Çözünürlük aynı işlemciler falanda aynı. Bu ekranı etkiler donma falan olcağını sanmıyorum. adam biraz abartmış ben media markta 1200 e gördüm. Garantiliyse servis ne yapar eder yapar sıkıntı olduğunda.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Htc one satmıyo, çok tutulan bi cihazda değil çoğu kişide bilmiyodur hatta. Sen o paranla sıfır nexus 4 de alabilirsin. Para yedirme öylelerine. Yada ekle daha güzellerine bak kardeşim

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
nexus 4 almam bi kere çünki hiç multimedia özellikleri yok optimus g almayı düşünüyorum 700 en fazla 800 e almayı düşünüyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 5 dede yok. Ben sırf o özellikler için S3 de kullandım. Ama o kasıyodu bunlar kasmıyo. Optimus g yide öneririm

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
sitede pasaport kayıtlı s4 ler var ama alsammı diye tereddüt ediyom kayıttan düşme yada silinme filan olurmu

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Pasaporta bir cihaz kaydedilebilir ve iki yıl o pasaportta kayıtlı kalması şart. Silinirse cihaz kapanır.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
kamera modları iyi bir müzik çalar kaliteli hoperlör dandik olmayan video oynatıcı arttırlabilir hafıza daha sayımmı

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Multimedia ozelliklerinden kastiniz ne :D
Markların koyduğu ek yazılımsal özellikler :)
kamera modları iyi bir müzik çalar kaliteli hoperlör dandik olmayan video oynatıcı arttırlabilir hafıza daha sayımmı
Rom larda görür işini. Optimus G dede yok artırılabilir hafıza ama kendi 32 gb yeter. Alabiliyosan al valla güzel cihaz. Onu almaya karar vermiştim sonra bunu kıyaslayacağım note 2 var oda alınabilir diye düşündüm sonra çok büyük dedim ve ikisindende iyi olduğu için nexus 5 aldım :D

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 kraldır ya ama lg de alınırmı sen nexus almışsın o farklı bi olay ama optimus g almak istemiyom pek güzel değil yani

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Valla tasarım hoştu ona kaymamdaki sebeplerden. Lg tv lerini falan bilirsin. Lg en iyi panel üreticilerinden. Kasa olarakta bi samsungdan daha sağlamdır. Bunu almasam optimus g alacaktım güzel cihaz gerçekten öneririm tereddütte kalma lg adi bi marka değil garantisindende pek şikayetçi olanı görmedim

• Beğen
Tepkiler: şerefli
şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
nexus 4 almadim ama su an note 2 aldim telefon cok guzel su ana kadar kullandigim en iyi android telefon cizim filan yapiyorum harika hatta oneririm tasimasi filanda zor degil kilifsiz normal bi telefonmus gibi oluyo gayet rahat evo 3d den rahat spen gayet iyi multi window ozelligi icin bile alinabilir oyunlarda sikinti hic yasamadim antutu benchmarkta xperia z yi fazlasiyla optimus g nexus 4 bu cihazlari cok rahat geciyo orjinal rom 21876 puan aldim antutu dan bence tas gibi

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hayırlı olsun note 2 iyidir gule güle kullan :)

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah

virus19

virus19

Üye
Ben birşey sormak istiyorum dostum evo yu neden bu kadar kötüledin anlamadım dandik dediğin telefonu 2,5 yıldır kullanıyorum taş gibi hala :D