güncelleme ile neyle oynadılar bilmiyorum ama sabah 8 de şarjdan aldığım telefon saat 14 de %70 lerde gezinirken güncelleme sonrası %95 de duruyor şaşırdım sürekli şarja bakıp duruyorum süper olduu
Cihazina orjinal room yukle ondan sonra guncellecihazım rootlu nasıl güncelleyebilirim
androidde yeniyim bu işlemi nasıl yapabilceğimi açıklarmısınızAcikcasi guncelleme guzel degildi yer kaplayan uygulama eklenmis
Cihazina orjinal room yukle ondan sonra guncelle
Rootu nasil yaptiysan arastir unroot yap rootlu ikende gucelleeme yapilir ayarlara gir Ordanda digere gel ondan sonra cihaz hakkinda kisim var oraya tikla ordanda Ordanda yazilim guncellestirme var guncelle de zaten yeni guncellemeler indirecek yeterlimi bilgiler yapinca bilgi wer baktin oyle guncelleme olmuyor bu konu ile yardim alarak yapabilir iste linktelefonun room
androidde yeniyim bu işlemi nasıl yapabilceğimi açıklarmısınız
Yeni root çıkacak galiba sürüm numarasi değişmiş bide download moda bakarsan oraya bişiler gelmiş knox güncellenmişben güncellemeyi yaptım fakat şimdi root yetkisi alamıyorum güvenliği arttırmışlar bunu nasıl aşabiliriz. sıperuser kur diyorum kabul etmiyor
70 te çok kötüymüş akşamı çıkartmaz yahugüncelleme ile neyle oynadılar bilmiyorum ama sabah 8 de şarjdan aldığım telefon saat 14 de %70 lerde gezinirken güncelleme sonrası %95 de duruyor şaşırdım sürekli şarja bakıp duruyorum süper olduu
Aynen katılıyorum ama cm performansı alamıyoruz yada orjinal android performans itelefon bu güncelleme ile kesinlikle daha stabil ve kesinlikle sarj süresi uzadı.