S4 mini güncelleme paketi geldi..!!

Sponsorlu Bağlantılar

yusfaksu

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini güncelleme paketi geldi..!!
S4 mini yeni güncelleme gelmistir arkadaslar

cankan34

cankan34

Üye
Bende simdi yapiyorum wifiden indiroyorum

yusfaksu

Üye
    Konu Sahibi
Sürüm aynı 4.2.2 Drive , Opera Mini ve Play Oyunlar geldi

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
güncelleme ile neyle oynadılar bilmiyorum ama sabah 8 de şarjdan aldığım telefon saat 14 de %70 lerde gezinirken güncelleme sonrası %95 de duruyor şaşırdım sürekli şarja bakıp duruyorum süper olduu

yaren_dede

yaren_dede

Üye
güncelleme ile neyle oynadılar bilmiyorum ama sabah 8 de şarjdan aldığım telefon saat 14 de %70 lerde gezinirken güncelleme sonrası %95 de duruyor şaşırdım sürekli şarja bakıp duruyorum süper olduu

batarya bilgi ekranini ve ekran suresini ekleyebilirmisin

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
cihazım rootlu nasıl güncelleyebilirim

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
telefonun room
Acikcasi guncelleme guzel degildi yer kaplayan uygulama eklenmis
Cihazina orjinal room yukle ondan sonra guncelle
androidde yeniyim bu işlemi nasıl yapabilceğimi açıklarmısınız

cankan34

cankan34

Üye
telefonun room

androidde yeniyim bu işlemi nasıl yapabilceğimi açıklarmısınız
Rootu nasil yaptiysan arastir unroot yap rootlu ikende gucelleeme yapilir ayarlara gir Ordanda digere gel ondan sonra cihaz hakkinda kisim var oraya tikla ordanda Ordanda yazilim guncellestirme var guncelle de zaten yeni guncellemeler indirecek yeterlimi bilgiler yapinca bilgi wer baktin oyle guncelleme olmuyor bu konu ile yardim alarak yapabilir iste link
s4 mini root atmak (GT-I9190 root anlatım konusu) - MaxiCep
Kolay gelsin

Son düzenleme:
Slapper33

Slapper33

Üye
Bana yaklaşık 1 ay önce geldi

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
cihazınız modifiye edildi uyarsı alıyorum cihazı fabrika ayarlarına çevirip güncelleme yapabilme imkanım varmı?

nanotex

nanotex

Üye
Telefonumu servise verdiğimde bu sürümü yüklemişler ve sarj sorunu hala devam ediyor sıkıldım açıkçası

KırcalıHolding

Üye
ben güncellemeyi yaptım fakat şimdi root yetkisi alamıyorum güvenliği arttırmışlar bunu nasıl aşabiliriz. sıperuser kur diyorum kabul etmiyor

reflex

reflex

Üye
ben güncellemeyi yaptım fakat şimdi root yetkisi alamıyorum güvenliği arttırmışlar bunu nasıl aşabiliriz. sıperuser kur diyorum kabul etmiyor
Yeni root çıkacak galiba sürüm numarasi değişmiş bide download moda bakarsan oraya bişiler gelmiş knox güncellenmiş

MaxipmaN

Üye
70 te çok kötüymüş akşamı çıkartmaz yahu

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 321934

yusfaksu

Üye
    Konu Sahibi
Benimde şarjım çabuk bitiyordu bugun bitmedi

debug06

Üye
telefon bu güncelleme ile kesinlikle daha stabil ve kesinlikle sarj süresi uzadı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt