Telefon Tavsiyesi Çift Hatlı Akıllı Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

RALP

Konu Sahibi
Çift Hatlı Akıllı Telefon Tavsiyesi
HTC Desire 500, Galaxy Win ve Moto G arasında gidip geliyorum. İşim gereği çift hatlı telefon kullanmam lazım 2 telefon taşımak işkence oluyor.
Şu an iphone 4s kullanıyorum androidede yabancı değilim s3 kullandım 3-4 ay boyunca custom rom root işlerindende anlarım ve değişik romlar yüklemeyi araştırmayıda seviyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden sağolun :lamer:

Not: Çift hatlı başka cihaz önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim. Fiyat önemli değil.

Yönetici tarafından düzenlendi:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gm discovery de cift hatli sanirim seceneklerin arasina eklersin belki. gelecek olan discovery 2 ve elite de cift hatli olur heralde(elite icin emin degilim ozellikleri paylasildi ama bakmadim)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Galaxy grand var. Desire 500 de güzel tasarımı hoşuma gitmişti

RALP

Konu Sahibi
Grand'ın işlemcisi çift çekirdek olduğu için elemiştim seçenekler arasından. Gerçi A5 Quad Core ile çift çekirdek arasında fazla performans farkı yok diyorlar ama en az 2 sene götürsün aldığım cihaz o yüzden 4 çekirdeklilere bakıyordum

Kerim.

Kerim.

Üye
General mobile discovery2 gelecek onu bekliyebilirsiniz.ayni sekilde motorola moto g de cift hatli o da guzel telefon.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
gmd

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Yanın da iki kutu bal hediye edilen çift hatlı işletim sistemi bilinmeyen telefonlar var,telefondan ziyade bal bedavaya gelmiş olur

• Beğen
Tepkiler: smh60 ve Dede
NEXUS

NEXUS

Üye
HTC Desire 500 Bence Güzel Bir Telefon Arkadaşım Kullanıyor Ve Gayet Memnun.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Kalite diyorsan htc ölüsü bile taş gibi diğer markalar mutlaka tiklar.

NEXUS

NEXUS

Üye
Çift Hatlı Değilde Sağlam Telefon İstiyorsan Nexus 4 veya 5 Çift Hatlı İstiyorsan HTC Desire 500

RALP

Konu Sahibi
Çift Hatlı Değilde Sağlam Telefon İstiyorsan Nexus 4 veya 5 Çift Hatlı İstiyorsan HTC Desire 500
Mevcut telefonum 4S ten çok memnunum çift hatlı telefon ihtiyacım olmasa değiştirmeyi asla düşünmezdim.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Motorola Moto G al keyfine bak. Her işini görürsün. Kalite olarak bir Nokia değil ama yine de çok kaliteli. Özelliklere zaten diyecek yok. Stock Android kullandığından oldukça stabil. Al gitsin. Pişman olmazsın.

Sixee1905

Sixee1905

Üye
General Mobile discovery 2 cikicak bekle :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hort...

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Banada x2-02 lazım

kadikoy

kadikoy

Üye
hesaplı vede çift hatlı ucuz olan NOKIA X2-02 aldım.akılsızdı whatsapp yukledim akıllı oldu :dance:
telefonun sesini dışarıya veriyor ,kulaklığa gerek yok,sanki radyo çalıyor..:salincak:tavsiye ederim bitmeden alın...

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
hesaplı vede çift hatlı ucuz olan NOKIA X2-02 aldım.akılsızdı whatsapp yukledim akıllı oldu :dance:
telefonun sesini dışarıya veriyor ,kulaklığa gerek yok,sanki radyo çalıyor..:salincak:tavsiye ederim bitmeden alın...
Tamamda cihazı bulamadık ki . Değeri 150 lira iken sırf adı nokia diye 200 e ikinci el . Varsa 100/150 tl civarı link ver dost

kadikoy

kadikoy

Üye
istanbulbilisim.com.tr/x2-02-siyah-nokia-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,33028.html
287 tl sıfır ve garantili var.. kamerası 2 mpix ve çok iyi FM radyosu dışarı ses verdiğinden tercih ettim.whatsapp da yükledim süper oldu..
:cigara:

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
istanbulbilisim.com.tr/x2-02-siyah-nokia-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,33028.html
287 tl sıfır ve garantili var.. kamerası 2 mpix ve çok iyi FM radyosu dışarı ses verdiğinden tercih ettim.whatsapp da yükledim süper oldu..
:cigara:

S40 ta whatsapp arka planda çalışıyor mu

heathrow

heathrow

Üye
GM Discovery öneririm. 3 aydır kullanıyorum, bir sıkıntı yok. Hatta anneme de aldım bir tane. Kardesime de alacaktik ama o tercihini galaxy win'den yana kullandi.

Üst Alt