HTC Desire V TR'DE TEK!!! (En iyi çift hatlı Android Telefon)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
venomboy_85

venomboy_85

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire V TR'DE TEK!!! (En iyi çift hatlı Android Telefon)
TR'DE TEK!!!
PİYASADAKİ EN İYİ ÇİFT HATLI ANDROİD TELEFON
HTC Desire V (Siyah)ANDROID 4.0 (ICS),Sense 4,Beats Audio,4.0'' (480*800),4 GB ROM,32 GB'a kadar Micro SD desteği,5MP
679TL
Sim kartlar klasik boyutta kırdırmaya mikro sim kart almaya gerek yoktur.
ÜRÜN KESİNLİKLE ÇİN MALI DEĞİLDİRORJİNAL HTC ÜRETİMİDİR PİYASALARDA DAHA YOKTUR (1-2 ÜLKE HARİÇ)
HTC'nin henüz IFA 2012 Kongresinde tanıttığı HTC Desire X modelinin kasa olarak birebir aynısıdır.
Piyasadaki en iyi android çift hatlı markalı (samsung,htc,lg,motorola vs.) telefonları arasında açık ara en iyisidir. İnternetten videolardan araştırın uzun süredir çift hatlı telefon üreten samsungtan bile daha kullanışlı çift hatlı telefondur.
Şahsi fikrim telefon ekran boyutu olarak 4.0''ten sonra (misal 4.3'' galaxy s2,desire hd) cepte taşıma tek elle kullanma gibi kolaylıklardan uzaklaşmaktadır. Bu telefon ince,sağlam yapıda,taşınabilir bir telefondur.
DİKKAT!!!TELEFON SIFIR,KAPALI KUTU!!!
Sorularınız ve teklifleriniz için lütfen MESAJ atınız
İstediğiniz ayrıntıyı sorunuz
SATICI DEĞİLİM,KAR AMACIM YOKTUR.FİYAT UYGUNDUR YİNE DE,PAZARLIK SÜNNETTİR.

Panti60

Panti60

Üye
TR'DE TEK!!!PİYASADAKİ EN İYİ ÇİFT HATLI ANDROİD TELEFONHTC Desire V (Siyah)ANDROID 4.0 (ICS),Sense 4,Beats Audio,4.0'' (480*800),4 GB ROM,32 GB'a kadar Micro SD desteği,5MP679TLSim kartlar klasik boyutta kırdırmaya mikro sim kart almaya gerek yoktur.ÜRÜN KESİNLİKLE ÇİN MALI DEĞİLDİRORJİNAL HTC ÜRETİMİDİR PİYASALARDA DAHA YOKTUR (1-2 ÜLKE HARİÇ)HTC'nin henüz IFA 2012 Kongresinde tanıttığı HTC Desire X modelinin kasa olarak birebir aynısıdır.Piyasadaki en iyi android çift hatlı markalı (samsung,htc,lg,motorola vs.) telefonları arasında açık ara en iyisidir. İnternetten videolardan araştırın uzun süredir çift hatlı telefon üreten samsungtan bile daha kullanışlı çift hatlı telefondur.Şahsi fikrim telefon ekran boyutu olarak 4.0''ten sonra (misal 4.3'' galaxy s2,desire hd) cepte taşıma tek elle kullanma gibi kolaylıklardan uzaklaşmaktadır. Bu telefon ince,sağlam yapıda,taşınabilir bir telefondur.DİKKAT!!!TELEFON SIFIR,KAPALI KUTU!!!Sorularınız ve teklifleriniz için lütfen MESAJ atınızİstediğiniz ayrıntıyı sorunuzSATICI DEĞİLİM,KAR AMACIM YOKTUR.FİYAT UYGUNDUR YİNE DE,PAZARLIK SÜNNETTİR.
Bende Google Android var onla takas yapalım

venomboy_85

venomboy_85

Üye
    Konu Sahibi
Mantıklı takas teklifleri diyelim ;)

Telefonu araştırın arkadaşlar artılarına eksilerine bakın fiyatınıda araştırın ben kazakistandan 75000 TENGE yaklaşık 900TL ye aldım.
Arkadaşım istediği için aldım fakat kendisi çok daha düşük profilli Samsung Galaxy Y Duos almış 550 TLye. Bu telefonla kıyas bile yapılmaz. Dediğim gibi piyasada bunun gibisi yok!!!

sphone

sphone

Üye
bunu ctrlpda.com da satmayı dene bence burda satamassın

tuana23_23

Üye
telefonu almak istiyorum tel no 5367331049

074596

Üye
0 534 222 93 39 formda yeni gördüm mesajı. çift hat ikiside aynı anda aktif ise çok isterim almayı.

entel6

Üye
Merhabalar; telefon kayıtlı mı ? ciddi alıcıyım, telefon bırakın sizi arayayım tabi eğer hala satmadıysanız, saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt