kama418
Üye
Yardim lutfen not 2 de ayarlarda veri kullanimi pasif hale getirmek veya kapatmak varmi tarih tarih detaylariyla ne kadar mb kullanilmis gosteriyor gostermesini istemiyorummmmmmmSu sekilde
Ayarlayabilirsin.
Yardim lutfen not 2 de ayarlarda veri kullanimi pasif hale getirmek veya kapatmak varmi tarih tarih detaylariyla ne kadar mb kullanilmis gosteriyor gostermesini istemiyorummmmmmmSu sekilde
Ayarlayabilirsin.
Not 2 de ayarlarda veri kullanim ayarini mobil ve wifi ne kadar internette gezdigimi grafik olarak ve hangi uygulama ne kadar mb kullandigini gosteriyor bu ayari sifirlamak pasif hale getirmek veya silmek yok sanirim bunun icin program veya teknik uygulama varmi sadece fabrika ayarini yapinca sifirlaniyor gorunmesini istemedigim uygulamanin ne kadar internet harcadigini yok etmek icin nasil yol almam gerek lutfen yardim...... ag destekli saat ayarini bos biraktim ama hala veri sayaci dongusunu wiwi ve mobil dolasimi sifirlamadi ...... ag destekli saat ayarini bos biraktigim tarihten sonrasinimi kayit altina almayacak....
Ağ ile guncelleme yapıyorsa saatiniz kapatin resimdeki gibi
Gunluk kullanimi ogrenmek zaten biliyorum tl baskasinin elinde iken benim gunluk ne kadar ve hangi uygulamada gezindigimi bilmesini istemiyorumonu sıfırlamak biraz zor ancak grafikteki beyaz çubuğu bitiştirip günlük kullanımı öğrenebilirsin resimdeki gibi
Uygulama izinlerini kapatırsan işe yarayabilir tabi hepsi kapatılmamalı. Appopsxposed var root ve xposed istiyorArka planda çalışan uygulamayı mobil veri veya wifi kullanimini kapatmak için bildiğiniz bi program var mi OPERA MAX adında bi program vardi onu hep kullanıyordum ama ne yazik ki G5 de güç tasarufu açılınca sorun yaşatıyor telefona resmen telefon kitleniyor kapanıyor android 6 da böyle eski G3 de de ilk iyidi sonra android 6 a geçince ayni sorunları yaşadım yani telefon gidiyor lütfen başka bi program var mi benzer ?
Noroot firewall aşırı derece de sarj tüketiyor