Tavsiye Mobil Veri Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Veri Yardım
arkadaşlar sosyal internet paketim var her facebookdan çıkarken mobil veriyi kapatıyorum şarj gitmesin diye sonra tekrar açıp m.facebook a girince 100kb civarı internet gidiyor doğal birşey mi şimdi -8 tl var giremiyorum telefoun galaxy young gt-s6310

drake565

Üye
Belkide interneti başka bişey kullanıyodur

SHS

SHS

Üye
sen interneti açınca başka bi program kullanıyor olmalı, neler açık ona bak

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
hiç olmuyor ya

drake565

Üye
Senin bilmediğin ama arka planda çalışan program mutlaka vardır facebook. Gibi

Narutodth

Narutodth

Üye
Dogal bisey. Android telefona sinirlayici internet paketi yapilmaz. Ordan burdan kontor yer mutlaka :D

AHKE

AHKE

Üye
aynen android os yiyor.konum ayarı açık olunca konum yer. widgetlar.market güncelleme bildirimi.oyunlar yiyor reklam var olunca flan...ewt dogru androidde sınırlayıcı net paketi yapmamalısın

kama418

Üye
arkadaşlar sosyal internet paketim var her facebookdan çıkarken mobil veriyi kapatıyorum şarj gitmesin diye sonra tekrar açıp m.facebook a girince 100kb civarı internet gidiyor doğal birşey mi şimdi -8 tl var giremiyorum telefoun galaxy young gt-s6310
Android uygulamalarinin icinde norotguvenlik programi var internetini yemesini istemedigin uygulamalarin internete girmesini engelliyorsun gizliden calisan uygulama vardir

• Beğen
Tepkiler: wweraw2012

2463912

Kapalı Hesap
Sen mobil veriyi kapatınca kullandığın internet ücreti gidiyor.
Ne var bunda

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Sen mobil veriyi kapatınca kullandığın internet ücreti gidiyor.
Ne var bunda
ama adamda paket var. bendede oluyordu facebook kullanırken paketim olsa bile alıyordu uccret -8 olunca alamıyordu ama ınternetı kullanabılıyordum tamamen turkcellın çakallığı bence

• Beğen
Tepkiler: wweraw2012 ve 2463912

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
bencede

xmustx

xmustx

Üye
ben turkcell i 5800 varken aynı şeyi yaptığı için kırdım attım.turkcellden vazgeçin.değiyor bence

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
az kaldi zaten

Takipçi Satın Al

Üst Alt