Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 AYLIK GALAXY S4 mini siyah
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
agaLess
Üye
Konu Sahibi
6 AYLIK GALAXY S4 mini siyah
Turkcellden alınma 6 aylık siyah
garantili faturalı
Ust kısım metalde 1 cm bir soyulma vardır baska hic bir sorun yoktur
Fiyat 650 tl
Son düzenleme:
yaren_dede
Üye
S4 mininin 16 gb modeli varmiydi
agaLess
Üye
Konu Sahibi
Evet 16 gb var
yaren_dede
Üye
Bilgilerde oluyorda kendi 8 gb oluyor mesela s4 radyo var yaziyor oysaki radyosu yok.
Hafiza bilgisinin oldugu ekranin on izlemesini ekleyebilirmisin acaba
Cevremde 5-6 kiside var hep 8 gb benim cihazda 8gb alirken ozellikle sordum 16 gb varmi yok dediler. Tahminim 1100 yada 1200 liraya aldin cihazi 16 gb modeli olsa daha yuksek bir fiyat bicerlerdi cihaza.
Tabi iddia etmiyorum yoktur diye ama on izleme koyabilirsen ogrenebiliriz tabiki kesin olarak
the06resul
Üye
s4 mini 16 gb hafızası var 8 felan degıl üstelik s4 de radyo var sadece play storeden indiriyorsun telefonun kendisinde yok
telefonda olmayan bir donanımı googladan nasıl indiriyorsun?
su hafıza olayını bi görselle desteklermisiniz
agaLess
Üye
Konu Sahibi
Telefon su anda yanımda mevcut degil yarın anca atabilirim googleden arastırırsan 16 gb var oldugunu gorursun konuyu tartısma konusuna cevırmeyellm lutfen
Telefon su anda yanımda mevcut degil yarın anca atabilirim googleden arastırırsan 16 gb var oldugunu gorursun konuyu tartısma konusuna cevırmeyellm lutfen
ben tartışmıyorum cihazı satıyorsanız teknik özelliği hakkında soru sordum ve bunu görselle desteklemenizi istedim burada sakıncalı bir eylem görüyorsanız konuyu sekteye uğratacak şekilde, şikayet ederseniz yorumlarımız silinir
ben tartışmıyorum cihazı satıyorsanız teknik özelliği hakkında soru sordum ve bunu görselle desteklemenizi istedim burada sakıncalı bir eylem görüyorsanız konuyu sekteye uğratacak şekilde, şikayet ederseniz yorumlarımız silinir