Faturasız Vodafone Konuşma + SMS + İnternet, Yok mu?

Sponsorlu Bağlantılar

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Konuşma + SMS + İnternet, Yok mu?
Arkadaşlar merhaba. İki kişi Vodafone'ye geçmeyi düşünüyoruz. Aramızda sürekli mesajlaşıyoruz, resim & video gönderiyoruz ve arayıp konuşuyoruz. Anlayacağınız bütün içerikler lazım. Vodafone'nin sitesine bakıyorum ama aşırı karışık ve tam paket bir türlü bulamadım. Hepsi için ayrı ayrı uğaşacak mıyım yani Arama , İnternet ve SMS Paketlerini barındıran tek paket yok mu?

Lütfen 100dk, 1000sms, 200mb gibi paketler söylemeyin. En az;
250dk+ / 5000SMS+ / 1GB Net+

Cevaplarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar merhaba. İki kişi Vodafone'ye geçmeyi düşünüyoruz. Aramızda sürekli mesajlaşıyoruz, resim & video gönderiyoruz ve arayıp konuşuyoruz. Anlayacağınız bütün içerikler lazım. Vodafone'nin sitesine bakıyorum ama aşırı karışık ve tam paket bir türlü bulamadım. Hepsi için ayrı ayrı uğaşacak mıyım yani Arama , İnternet ve SMS Paketlerini barındıran tek paket yok mu?

Lütfen 100dk, 1000sms, 200mb gibi paketler söylemeyin. En az;
250dk+ / 5000SMS+ / 1GB Net+

Cevaplarınızı bekliyorum.
28 şubata kadar hat taşıyana 500 dk + 5000 SMS + 1gb net veriyordu 25 tlye.. Hatta hat kullanıcısı 18 yaş ve altı ise Extra 1.000 mms ve 1gb net veriyor eylül ayına kadar

KayraBey

KayraBey

Üye
Hatta taşıma 5-6 gün sürdüğü için bundan faydalanamazsın

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Birimiz taşıyıp birimiz yeni hat alabiliriz, eğer yeni hat alanlara tarifeler daha cazipse ikimizde yeni hat alabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Birimiz taşıyıp birimiz yeni hat alabiliriz, eğer yeni hat alanlara tarifeler daha cazipse ikimizde yeni hat alabiliriz.
Dediğim gibi hat en geç bu cuma aktif olmalı. Yeni hat alırsanız olabilir ama taşıma ile olmaz artık. Vakit yok

Üst Alt