Satılık / Takas GM DİSCOVERY 16 GB BEYAZ !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the06resul

the06resul

Üye
    Konu Sahibi
bu tavirinızı anlamış değilim cihazın sıfırının 650 olduğuna inanamadıysanız 2 hafta önce arkadaşıma aldık faturasının resmini bile gösteririm ederi 500-550 demem de 4 aylık bir cihaz sıfırından 100 lira aşağı düşmesi çok normal ederi de odur zaten
ben inanmadım dedim mi 650 ye varsa sıfırı onu alın dedim hem telefonu koydum almak isteyen piyasaya bakıpta alır almak istemeyende almaz siz niye fiatı eleştiriyorsunuz anlamış degılım

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Alıcı olmadığı halde ilan konuların da İlan kurallarını dikkate almayıp gereksiz tartışma yaratmayalım arkadaşlar !

2. İlan sahibinin vermiş olduğu fiyatı eleştirmek, yorumda bulunmak 1. maddede belirttiğimiz şekilde mümkün olabilir. 2. El forumunu takip eden üyeler zaten hangi malın ne kadar edeceğini tahminen bilir. İşine gelmiyorsa almaz. Pazarlık etmek istiyorsanız;
-Satıcı:Satılık xx marka ve xx model telefon : 200 ytl
-Alıcı: Telefonunuza 170 ytl verebilirim.
-Satıcı: 190 YTL verirseniz anlaşabiliriz, 190 ytl den aşağı satmayı düşünmüyorum.
-Alıcı:Tamam anlaştık. /veya/ Fiyatınız benim için fazla hayırlı satışlar.

Bu diyalog içine forumca girebilirsek alıcı-satıcı kavgasının kesinlikle yaşanmayacağını temin edebilirim. Burda yine en önemli iş siz üyelerimize düşüyor.

Adminimiz uyardığı halde ısararla tartışmaya devam ediyorsunuz.
Alıcı olan - uygun bir dille açıklama yaparak bu telefon bu etmez bak burda bu fiyata satılıyor, satıyorsan senden bunu şu fiyata alırım der biter anlaşırsa alır anlaşamazsa çekilir.
Alıcı olmayan - sen bunu satamazsın bu fiyata, ben bunu şu fiyata dün aldım, telefon elinde kalır satamazsın gibi yazışmalar yaparak konuyu gereksiz yere dağıtmayın lütfen.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90, Dede, the06resul ve 1 kişi daha
the06resul

the06resul

Üye
    Konu Sahibi
admin teşekkürler konuyu gayet acık ve net dile getirmişsin benimde tam olarak anlatmak istediğim buydu zaten fiyatı fazla olduğunu fark ettim 600 dedim daha niye millet tepki gösteriyor anlamış değilim..konu güncel fiyat 600 tl !!!

kraldost

kraldost

Üye
350 tl param var düşünürsen pm at

• Beğen
Tepkiler: Dede

dumannist

Üye
Hacım elimde nokian8 var üste bir fiyat söyle uygun olursa sana ulaşayim

sat5

sat5

Üye
S3 mini ile takasa düşünürseniz görüşelim

KayraBey

KayraBey

Üye
Galaxy Ace + 250 tl??

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
valla herkez fırsatçı olmuş n8 ile kafa kafaya tksmı :D :D güldürmeyin beni n8 dedigin telefonun 2.eli full kutulu faturalısını ben sana 170tlye bulayım?discoverynin edecegi 2.ellerinin 500 550civarı kutusz faturasız aksusarsız 400 450ye bulursunuz galiba :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
the06resul

the06resul

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace + 250 tl??
saol hocam ace düşünmüyorum
valla herkez fırsatçı olmuş n8 ile kafa kafaya tksmı :D :D güldürmeyin beni n8 dedigin telefonun 2.eli fu ll kutulu faturalısını ben sana 170tlye bulayım?discoverynin edecegi 2.ellerinin 500 550civarı kutusz faturasız aksusarsız 400 450ye bulursunuz galiba :D
sıkıntı yok kardeş isteyen istediğini alır

messevim

messevim

Üye
valla herkez fırsatçı olmuş n8 ile kafa kafaya tksmı :D :D güldürmeyin beni n8 dedigin telefonun 2.eli fu ll kutulu faturalısını ben sana 170tlye bulayım?discoverynin edecegi 2.ellerinin 500 550civarı kutusz faturasız aksusarsız 400 450ye bulursunuz galiba :D
Kardeşimin konusunu baltalamak gibi olmasın ama eğer N8i full kutulu vs bulursan 170 liraya ben alırım hemen ?

Ayrıca diğer arkadaşlarıda anlamış değilim. Ben daha dün vatanbilgisayar da Discoverinin 4GB modeline yanlış hatırlamıyorsam 659 lira yazıyordu. Arkadaş 16GB modeline 600 demiş, üstelik cihaz çok temiz görünüyor. Alacaksan pazarlık yaparsın yok alma taraftarı değilsen bakar geçersin..

• Beğen
Tepkiler: the06resul
Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Galaxy nexus ?

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Nokia 808 PureView ile takas düşünür müsün?

agaLess

Üye
İp 4 le takas dusunurmusun siyah 8 gb tertemız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...