Nokia 6120c İçin Uyumlu Oyun Program Paylaşım

Sponsorlu Bağlantılar

basrimutaf

basrimutaf

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6120c İçin Uyumlu Oyun Program Paylaşım
Nokia 6120 c için 240*320 çözünürlükte oyun ve Telefonda çalışacak programlar paylaşalım arkadaşlar.Bende şuan yok.Sizlerden bekliyorum...:deal:

• Beğen
Tepkiler: aydin5206, suskun_56, benmankan ve 4 diğerleri

mehjan

Üye
haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

rapl89

Üye
arkadaslar 6120c için bende oyun program tema ne istersenız var ama ben pek bu sitelere takılmadığım için siteye nasıl yüklücemı bilmıom yardım edersenız bendeki olanları yüklerım...

fuar

Üye
arkadaşlar telefonu neden ayrı tutuyorsunuz sonuçta 6120c ile n73'un program ve versiyonları anı yani n73'te kullanılan bütün program ve oyunlar 6120c'de aynen kullanılabilmektedir.:vur

kaptanxxxxx

Üye
sağul kardeş bende 6120c kullanıyorum sis desteklemiyo ve bir çok proğram sis destekli sizde dosya şifreleme varsa meil atrmısın [email protected]

dnz66

dnz66

Üye
beyler bende 6120c var sis. dosyalar atıyorum ama desteklemiyo alırken destekliyo demişlerdi bu konuda bilgisi olan varsa paylassın varsa 6120c ye uygun sis ler paylasalım pls:(

mutluolyeter_21

Üye
arkadaşlar nokia 6120c sis-x programlarını destekliyor

esgyh888

Üye
yah arkadaslar bi türlü bulamıorum oyun program lütfen link verseniz ???

dnz66

dnz66

Üye
kardes bu siteden de indirebilirsin işte link http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-oyunlari/ 6120c s60 3rd edition yani os 9.1 burdanda indirebilirsin

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
sende s60 telefon al sende rahat et :)

salih005

salih005

Üye
eywallah kardes

Azerbajianli_22

Üye
ya ben sbu sıte nın sahıbınden program ıstıyorum sen bana tema mobıle9 yerını soyluyorsun ne gerzek ınsansın sen ya ne alaka bırsey yapacaksanız adam akıllı yapın uc kagıtcılıkla dalkavulukla bır booooooooooookkkkkk olmaz gulum benım ne dersen aynısı sana zoruna gıtmesın..........._?

byhayat

Üye
:P:
arkadaslar 6120c için bende oyun program tema ne istersenız var ama ben pek bu sitelere takılmadığım için siteye nasıl yüklücemı bilmıom yardım edersenız bendeki olanları yüklerım...

sehqer_cocuk

Üye
:hmmmsaoll arkim

SlashGun

SlashGun

Üye
Anasayfada Sol tarafta Smartphone/Symbian Bölümü var bak
Symbian S60 9.1 Oyunlar S60 9.1 Temaları S60 9.1 Uygulamaları Bölümleri var. Onların Hepsi oluyor 6120 Classic'e :) Nerden biliyorum ? Çünkü bende 6120 Classic Kullanıyorum ;) Bana Teşekkür etmek istiyosan Konularımı gez orada 240*320 Ekran tipli Oyunlar var onlarda Bizim Telefonlara uyuyor. Oradan seçtiklerini indir Ama her indiriğin oyunun Sağ alt köşesinde Açık yeşil renkli Teşekkür Butonu var Ona bas Bunlar yeterli :) Hadi Kolay Gelsin.

tom44

Üye
nasil iniyo bunlar ya

erkam polat

Üye
hani bulamadım

karabey_53

Üye
Arkadaşlar 6120c sis destekliyor. Ancak bazı sertifikalar yeni bazıları eski. O yüzden bazılarını yüklerken tarihi 2007-2006 yapın, bazılarını da yüklerken tarihi normal zamana alın. Ayrıca en önemlilerden birisi de zip li dosyaları açmak için handyzip türü zip li dosyaları açıcı programı kurun. Bazı dosyaların başında soru işareti çıkar ve o yüzden o dosyayı yükleme yapamaz.

çalışkan85

Üye
arkadaşlar hiç kimsede 6120c uygun program yokmu?

avcı_18

Üye
sis desteklemiyor bende de var 6120c kullanıyorum genelde java aratıyorum oradan buluyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt