Nokia X Serisi (Ana Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
Ara yüz hoşuma gitti bilindik android yok bence harika olmuş

Kerim.

Kerim.

Üye
Gec kaldin nokia.simdi yenilgiyi kabul etmek gibi bir sey olmus bu.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
500 altı olsa süper olurdu, 500 biraz psikolojik rakam gibi, altında oldu mu sanki çok ucuz bedavaymış gibi oluyo :)

0MG90

0MG90

Üye
Yabancı ülke fiyatı iyi yinede orada çok satar diye düşünüyorum.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yenilgiyi nokia degil de gereksiz yoneticileri kabullendi demek isterim yine de. suan kullanmasam da nokia'nin yeri ozel her zaman

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bi gelsin lumia 620 vs alacaktım kardeşe ama bu daha mantıklı

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Şöyle bir inceledim Nokia'nın android sürümünü kullanacağıma Wp sürümünü kullanırım. Android sürümü bile Windows Phone gibi olmuş

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
Seglopsi

Seglopsi

Üye
adamlar android'i MeeGo'ya benzetmiş :) swipe ederek android kullanıyosun resmen. İkonlarını söylemiyorum bile. Birde harmattan-dev ve maemo-dev'i kapatan, symbian ve harmattan mağazalarını kapatacak olan nokia android için mağaza kurmuş.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve Metalci Melek
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Benimde dikkatimi çekti :D

tapatalk

tapatalk

Üye
şu MeeGo'ya destek verip reklamını düzgün yapsalardı. Android'le yarışırdı. Hatta android desteği bile koyabilirlerdi Jolla gibi.
boşver kardeşim sailfish bomba gibi geliyor. nexus 4'e sorunsuz portlamışlar mer sdk'sı yok haliyle portlamışlar bir de :D
şuan mer sdk'sı var diyorlar ne olur bilmem

Seglopsi

Seglopsi

Üye
sorunsuz portlandıysa onu yapan Jolla'dır kesin. Facebook MeeGo sayfalarından birinde 1 hafta kadar önce Nexus7, Nexus4, n950 ve N9 ile yaptıkları testlerden fotograflar paylaşılmıştı.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Ben sailfish bölümüne videosunu atmıştım :)

tapatalk

tapatalk

Üye
çokn değişik bir deneyim sailfish farklı ve hızlı

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Windows Phone kullanıyorum memnunum, Nokia android'e de yönelebilir sıkıntı değil çeşitlilik iyidir ama dalga geçer gibi android işletim sistemini Windows Phone'a yedirmeye çalışması çok komik. Üstelik telefon telefon gibi değil. Al benisi yok. Android'in safları farklı windows phonun safları farklı. Android cihazlarda daha özgün bir arayüz yapabilirdi. Çekici gelmiyor. Neden böyle bir şey yaptılar anlayamıyorum. Zaten donanımsal özellikleri çok kötü.

Invoke

Invoke

Üye
Windows Phone kullanıyorum memnunum, Nokia android'e de yönelebilir sıkıntı değil çeşitlilik iyidir ama dalga geçer gibi android işletim sistemini Windows Phone'a yedirmeye çalışması çok komik. Üstelik telefon telefon gibi değil. Al benisi yok. Android'in safları farklı windows phonun safları farklı. Android cihazlarda daha özgün bir arayüz yapabilirdi. Çekici gelmiyor. Neden böyle bir şey yaptılar anlayamıyorum. Zaten donanımsal özellikleri çok kötü.

Bu konuya şuradan itibaren bir bak istersen.
Haber - Windows Phone 8.1 Geliyor - MaxiCep