capkino06
Üye
Yok :[VMX - Supports Intel hardware-assisted virtualization
EPT - Supports Intel extended page tables (SLAT)
bu iki cümlenin başında "*" işareti oldu ise destekliyor, yani kurabilirsin . Eğer "-" bu işaret var ise şansına küs
Yok :[VMX - Supports Intel hardware-assisted virtualization
bu iki cümlenin başında "*" işareti oldu ise destekliyor, yani kurabilirsin . Eğer "-" bu işaret var ise şansına küs
Malesef, senin işlemcinde vt'de yok yani sanallaştırma teknolojisi olmadığı için sdk'yı kuramıyorsun.ben uyguladım şöyle yazdı txt içinde
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz
Intel64 Family 6 Model 15 Stepping 13, GenuineIntel
HYPERVISOR - Hypervisor is present
VMX - Supports Intel hardware-assisted virtualization
Şimdi ben sdkyı kursam emülatörü çalıştırabilir miyim? işlemcimde hyper-v özelliği yok başka yöntemle mümkün mü yani teşekkürler
İşlemcim Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz

yaptığım basit uygulamaları telefonda test etmek zor oluyorSanallaştırma mağdurları olarak ağlayak hadi![]()
![]()
anlayamazsınız 
benim 8 senelik işlemcimde bile var hyper vSanallaştırma mağdurları olarak ağlayak hadi![]()
![]()

bende uygulama geliştirmek için ilk adımı atcıcam ama wp 8.1 i inceleseydim biryaptığım basit uygulamaları telefonda test etmek zor oluyoranlayamazsınız
![]()
bu arada espri güzeldi.benim 8 senelik işlemcimde bile var hyper v![]()
anlamadım ya çalışsa iyiydidüşündüm de, sonra dedim kilitlenir:/ aslında bu işler için ayrı Bi konu açsanız on numara olur. Sızıntı varmı yokmu diye bakıyoruz dahem sizin için de iyi olur bu sdk yı yüklemek isteyenler için
![]()
zaten bittiBu bilgileri hangi siteden buldun?intel Pentium Dual-Core e6500 2.93 GHZ
karartmış olduklarımdan ikisinin de aktif olması gerek değil mi ? hyper desteği yok. bizim için hangisi gerekli ?
intel'in resmi sitesindenBu bilgileri hangi siteden buldun?
Site Ne ? otamatik olarak kont. ediyor?intel'in resmi sitesinden
bilgisayarımın özelliklerine gir oradaki işlemci adı ne numarasını al Google'da arat intel.com olana girSite Ne ? otamatik olarak kont. ediyor?
mağaza onaylamadı mı daha betayı?Benim en çok ilgimi çeken konuBu mesaj maxicep Windows Phone uygulamasıyla gönderilmiştir
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.