Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
dostum Windows Phone 8.1 Developer Preview'ı yükleyebilmek için gereken hesap bu forumdaki herkeste var neredeyse:)

Benim tahminim 2 Nisan'da tanıtım esnasında hadi yükleyin diyecekler:)
Ben yanlış anlaşıldım Sdk 8.1 için sormuştum dalgınlığıma geldi evet dedim :)
@papakudioflu

Warnings

Üye
İnşallah Verirler :D
dostum Windows Phone 8.1 Developer Preview'ı yükleyebilmek için gereken hesap bu forumdaki herkeste var neredeyse:)

Benim tahminim 2 Nisan'da tanıtım esnasında hadi yükleyin diyecekler:)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
  • Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus
pirenuri

pirenuri

Üye
acaba bu gelecek olan Facebook Messenger uygulaması için Wp8.1 gerekecek mi umarım gerekmez . Umarım Facebook Messenger da tüm özellikleri ile gelir whatsapp gibi falan yapmazlar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
acaba bu gelecek olan Facebook Messenger uygulaması için Wp8.1 gerekecek mi umarım gerekmez . Umarım Facebook Messenger da tüm özellikleri ile gelir whatsapp gibi falan yapmazlar

aynen baloncuk yok oluyormuş bide :(

Warnings

Üye
Arkadaşlar Şuan Yayınlanırsa Mesaj Gelince Uygulamaya Girmeden Mesaj Yazmanız İmkansız Ve Balancuk Gelmez Çünkü WP8 Ana Ekrana Birşey Atmayı Desteklemiyor Ki Ben BBM nin Bile Üstte Durmadığı İçin Gelmediğini Düşünüyorum 8.1 De Gelir :D

dakamon

dakamon

Üye
8.1 den sonra uygulamalar coşacak extra bir sürü özellik gelecek bazen en basit işlemi bile yapamadığımız uygulamalar her konuda kullanıcıları tatmin edecek hale gelecektir. Ama 8.1 i beklemek şart :)@papakudioflu ali kemal abi sana bir soru sormak istiyorum. Bizim bu wp de güncelleme olayı androidteki gibi telefon üreticilerinin insiyatifinde mi yoksa tamamen MS nin kontrolünde mi. Yani örneğin panasonic bir wp li telefon çıkardı ve bizde sonra dediki biz iyi satış yapamadık daha da üretmicez bütün anlaşmalarımızı bitirdik şu bu diye telefonu silip attıysa artık güncellemeleri alamayacakmıyız. Yoksa MS bizim içinde güncellemeyi optimize edip verirmi?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
8.1 den sonra uygulamalar coşacak extra bir sürü özellik gelecek bazen en basit işlemi bile yapamadığımız uygulamalar her konuda kullanıcıları tatmin edecek hale gelecektir. Ama 8.1 i beklemek şart :)@papakudioflu ali kemal abi sana bir soru sormak istiyorum. Bizim bu wp de güncelleme olayı androidteki gibi telefon üreticilerinin insiyatifinde mi yoksa tamamen MS nin kontrolünde mi. Yani örneğin panasonic bir wp li telefon çıkardı ve bizde sonra dediki biz iyi satış yapamadık daha da üretmicez bütün anlaşmalarımızı bitirdik şu bu diye telefonu silip attıysa artık güncellemeleri alamayacakmıyız. Yoksa MS bizim içinde güncellemeyi optimize edip verirmi?
Microsoft cihaz optimizasyonu yapmıyor. O yüzden direk olarak güncelleme yayınlamıyor. Fakat öyle bir durumda ciddi rakamlara ulaşan kullanıcı varsa mağdur etmeyeceklerdir. Bu da firmware optimizasyonu olmayan bir güncelleme demektir. Ne kadar faydalı olur bilmiyorum. GDR3 Ön izlemesinde olan sorunlar aynen yaşanabilir.

dakamon

dakamon

Üye
Hımm kötüymüş işte böyle bir sıkıntı belirgin markalar dışındaki telefon alımlarını olumsuz etkiler.

sekajmer

sekajmer

Üye

Arkadaşlar 3GB ram ve dual -core 64bit bit işlemciye sahibim. ram uyumlu değil fakat sanal ram ile 4.5GB gösterdim.
Bios ayarlarını yaptım.
WP.com da anlatılanları eksiksiz yerine getirdim.
ama bu hatayı alıyorum.
Büyük ihtimalle işlemciden kaynaklanıyor fakat minimum sistem gereksinimlerinde
4gb ram
win 8 pro 64bit
ve işlemcinin sanallaştırma desteği gerekiyor.
ram hariç hepsi uyuyor. ram'ı sanal ram ile 4.5 gb yapmayı başardım. halen bu hatayı alıyorum bilen birisi yardımcı olabilir mi?
şimdi win phone 7.1 SDK indiriyorum, onun için 3gb ram gerekiyor, bakalım o çalışacak mı

meneleos

Üye

Arkadaşlar 3GB ram ve dual -core 64bit bit işlemciye sahibim. ram uyumlu değil fakat sanal ram ile 4.5GB gösterdim.
Bios ayarlarını yaptım.
WP.com da anlatılanları eksiksiz yerine getirdim.
ama bu hatayı alıyorum.
Büyük ihtimalle işlemciden kaynaklanıyor fakat minimum sistem gereksinimlerinde
4gb ram
win 8 pro 64bit
ve işlemcinin sanallaştırma desteği gerekiyor.
ram hariç hepsi uyuyor. ram'ı sanal ram ile 4.5 gb yapmayı başardım. halen bu hatayı alıyorum bilen birisi yardımcı olabilir mi?
şimdi win phone 7.1 SDK indiriyorum, onun için 3gb ram gerekiyor, bakalım o çalışacak mı

"Second Level Address Translation" yani SLAT yani diğer ismiyle Hyper-V özelliği aktif değil. İşlemcinde Slat varsa aktif etmen gerekiyor.
Bu ingilizce kaynak:
yada Türkçe sitelere de bakabilirsin, anlatımları var.

sekajmer

sekajmer

Üye
"Second Level Address Translation" yani SLAT yani diğer ismiyle Hyper-V özelliği aktif değil. İşlemcinde Slat varsa aktif etmen gerekiyor.
Bu ingilizce kaynak:
yada Türkçe sitelere de bakabilirsin, anlatımları var.
Teşekkür ederim, o halde sorun işlemci. üzerinde çalışayım biraz daha

meneleos

Üye
sekajmer

sekajmer

Üye

meneleos

Üye
intel Pentium Dual-Core e6500 2.93 GHZ
karartmış olduklarımdan ikisinin de aktif olması gerek değil mi ? hyper desteği yok. bizim için hangisi gerekli ?
Sanallaştırma olmasa sdk kurulmaz ama diğeri o kadar önemli değil. Biraz baktım da Slat olduğuna dair bir şey bulamadım.
Sana kaynak vereyim, oradan kontrol et
burada Elif Bayrakdar Türkçe olarak nasıl SLAT desteği sorgulayacağımızı yazmış. buda yabancı kaynak. Verdiği linkteki dosyayı güvenle indirebilirsin, yazılım Microfost'a ait.
Alttaki video da arkadaş kısaca göstermiş nasıl yapıldığını
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

sekajmer

sekajmer

Üye
Sanallaştırma olmasa sdk kurulmaz ama diğeri o kadar önemli değil. Biraz baktım da Slat olduğuna dair bir şey bulamadım.
burada Elif Bayrakdar Türkçe olarak nasıl SLAT desteği sorgulayacağımızı yazmış. buda yabancı kaynak. Verdiği linkteki dosyayı güvenle indirebilirsin, yazılım Microfost'a ait.
yaptım maalesef yokmuş :( artık abimin dizüstü bilgisayarında yaparım. kardeşim ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. :)

capkino06

Üye
ben uyguladım şöyle yazdı txt içinde

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz
Intel64 Family 6 Model 15 Stepping 13, GenuineIntel
HYPERVISOR - Hypervisor is present
VMX - Supports Intel hardware-assisted virtualization
EPT - Supports Intel extended page tables (SLAT)

Şimdi ben sdkyı kursam emülatörü çalıştırabilir miyim? işlemcimde hyper-v özelliği yok başka yöntemle mümkün mü yani teşekkürler :)

İşlemcim Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz

Şimdi ben sdkyı kursam emülatörü çalıştırabilir miyim? işlemcimde hyper-v özelliği yok başka yöntemle mümkün mü yani teşekkürler :)

İşlemcimin özellikleri

sekajmer

sekajmer

Üye

bu iki cümlenin başında "*" işareti oldu ise destekliyor, yani kurabilirsin . Eğer "-" bu işaret var ise şansına küs

Takipçi Satın Al

Üst Alt