program geliştirmek için w8 pro gerekyormuş okumadın herhaldeKurun W7 Rahat Edin![]()
Biliyorum Ama 1000tl Verip Windows 8.1 PRO alan yoktur türkiyedeprogram geliştirmek için w8 pro gerekyormuş okumadın herhalde

kitlediği falan yok 8.1 64bit kurdum çatır çatır kullanıyorumİlk çıktığında 75 liraya yükseltmesi satılıyordu kaçırmadan almıştım, net çalışan bir cra ck yok diye biliyorum ve genelde crackli olanlarda işlemciyi kilitlenmesi ve pc donmaları çok oluyor.
***** için yardımcı olabilirim?Arkadaşlar konu dışında birşey soracağım.Windows 8 programlama için Windows 8 Pro lazımmış.Oda 400 kusur dyorlar orjinaline,Crackli bulsam program yapımı için geçerli olur mu?Yoksa illa orjinal mi almam mı gerek?
Ben yasal diyorum sen çatır çatır diyorsun korsana teşvik etmekitlediği falan yok 8.1 64bit kurdum çatır çatır kullanıyorum
Windows 8 ilk çıktığında feyzli bir abim Microsoft Türkiye'ye mail atmıştı, yeni işletim sistemi çıkarıyorsunuz ama bunları satın almadan dahi kullanım imkânı var *****, loader vs. bari önceki işletim sistemlerinin keylerini ücretsiz verin xp, vista, 7 gibi hem korsan yazılımı azaltırsınız falan filan diye e tabi cevap otomatik görüşleriniz için teşekkürler şeklinde ilgilenmiyorlar. Bu arada bu crackli yazılımlarla kurumsal alanlara girmeyin BTK her yerde 
Girerse NolurkiBen yasal diyorum sen çatır çatır diyorsun korsana teşvik etmeWindows 8 ilk çıktığında feyzli bir abim Microsoft Türkiye'ye mail atmıştı, yeni işletim sistemi çıkarıyorsunuz ama bunları satın almadan dahi kullanım imkânı var cra ck, loader vs. bari önceki işletim sistemlerinin keylerini ücretsiz verin xp, vista, 7 gibi hem korsan yazılımı azaltırsınız falan filan diye e tabi cevap otomatik görüşleriniz için teşekkürler şeklinde ilgilenmiyorlar. Bu arada bu crackli yazılımlarla kurumsal alanlara girmeyin BTK her yerde
![]()

Mesela:Girerse Nolurki![]()
HAHAHAH gerçekten şuanda böyle birşey varmı yani nereye girersen alırsın bu cezaları btk ya nası giricez kiMesela:
Lisanssız ürün kullanımının önemli ceza yaptırımları vardır. 2001'de yürürlüğe giren yeni Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre bu cezaların son hali şöyledir.
Bu arada senin Kemal Sunal'ın Gülen Adam filmindeki ana karakter olduğunu düşünmeye başladım, film gerçeğe dönüşmüş resmen.
- Lisans başına 10 Bin TL'den 150 Bin TL'ye kadar para cezası.
- 2 yıldan 6 yıla kadar, para cezasına çevrilmeksizin hapis.
- 3 yıla kadar meslekten men cezası.
- Lisanssız yazılımların yüklenmiş olduğu bilgisayar donanımlarına el konulması.

dünyada milyonlarca kaçak var bence bu ms'nin ayıbıMesela:
Lisanssız ürün kullanımının önemli ceza yaptırımları vardır. 2001'de yürürlüğe giren yeni Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre bu cezaların son hali şöyledir.
Bu arada senin Kemal Sunal'ın Gülen Adam filmindeki ana karakter olduğunu düşünmeye başladım, film gerçeğe dönüşmüş resmen.
- Lisanssız yazılımların yüklenmiş olduğu bilgisayar donanımlarına el konulması.
Bir caps vardı istesek tüm pcleri kapatacak gücümüz var ama şu dosya kopyalama tahmini süresini bir türlü hesap edemiyoruz diyedünyada milyonlarca kaçak var bence bu ms'nin ayıbı

Buyur hocam hatırlattığın iyi olduBir caps vardı istesek tüm pcleri kapatacak gücümüz var ama şu dosya kopyalama tahmini süresini bir türlü hesap edemiyoruz diye![]()

bu kaçakları tek olarak kullananlar değil de kafelerde falan kullananlar denetleniyor yani bu iş üzerinden para kazananlar bize bişey yapmazlarMesela:

Bireysel olarak demedim zaten BTK çalışanı evine gelip yazılımlarınızı inceleyeceğiz demezbu kaçakları tek olarak kullananlar değil de kafelerde falan kullananlar denetleniyor yani bu iş üzerinden para kazananlar bize bişey yapmazlar
Yani vergi veren tüm işletmeler kamu ya da özel ara ara inceleniyor bazen firma çalışanları da yapıyor bunu, mesela bir arkadaşım pcb (devre kartı) bastıracaktı kendi pcsini götürdü firma çalışanını pcb çizim programının orijinal olup olmadığına bakmış, böyle şeyler de oluyor.Bireysel olarak demedim zaten BTK çalışanı evine gelip yazılımlarınızı inceleyeceğiz demezYani vergi veren tüm işletmeler kamu ya da özel ara ara inceleniyor bazen firma çalışanları da yapıyor bunu, mesela bir arkadaşım pcb (devre kartı) bastıracaktı kendi pcsini götürdü firma çalışanını pcb çizim programının orijinal olup olmadığına bakmış, böyle şeyler de oluyor.
Evetwp8.1 dev pre mi?
dostum Windows Phone 8.1 Developer Preview'ı yükleyebilmek için gereken hesap bu forumdaki herkeste var neredeyse