Samsung kitkat ala dursun Htc one mini aldı bile

Sponsorlu Bağlantılar

savaronajointed

savaronajointed

Üye
    Konu Sahibi
Samsung kitkat ala dursun Htc one mini aldı bile
Bu Htc var ya uzay güncelleme konusunda ne zaman derse o zaman geliyor güncelleme hatta 1 hafta önce

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov

nanotex

nanotex

Üye
Vay anasını

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Galaxy'cilerde Nestle Kitkat Yer Artık :dry: Off Samsung Of

savaronajointed

savaronajointed

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy'cilerde Nestle Kitkat Yer Artık :dry: Off Samsung Of
Valla samsung sabıka kaydını artiriyor az önce s5 inceledim ama samsung ışte aynı samsung ayni ya yakın işlemci yine aynı ram biraz geniş ekran kamera değişikliği bumu yani paramizin karşılığı biz araba parası harcarken telefonlara yazık yazık

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Vay be helal olsun hee :)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Valla ben 1 aydır 4.4.2 kullanıyorm adamların amiral gemi cihazları bile daha alamadı. İse bak.

savaronajointed

savaronajointed

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
savaronajointed

savaronajointed

Üye
    Konu Sahibi
Yani. Zaten cihaz 1 senelik oldu bundan sonra daha da zor güncelleme olayı.
Samsung anca satar abi olayı bu neymiş mobil dunyanin tek hakimiymis ben normal gülmem abi buna sat sat müşteri desteği verme uz müşterinin zamanında bunu yapan firmaların hepsinin ağzının payını verdik bunlarin da yakın abi ben diim size

mkucukal2828

Üye
Yaşasın cyanogenmod. Samsung hic bir işi beceremez.

mkucukal2828

Üye

Haksızmıyım ağa ya sevgilimdede s3 var onda 4.3 Samsung sürümü var bende cm 11 mesaj yazma yerine giriyoruz diyelim mustafa yazcaz ben bitiyorum o geç bitiriyo galeriye tikliyorum kaliyo bazen mesaj almıyor . samsung sadece boyut ve para buyutmuyor mu ?

mkucukal2828

Üye

Haksızmıyım ağa ya sevgilimdede s3 var onda 4.3 Samsung sürümü var bende cm 11 mesaj yazma yerine giriyoruz diyelim mustafa yazcaz ben bitiyorum o geç bitiriyo galeriye tikliyorum kaliyo bazen mesaj almıyor . samsung sadece boyut ve para buyutmuyor mu ?

• Beğen
savaronajointed

savaronajointed

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın kardeşim sonuna kadar hemde

mkucukal2828

Üye
Haklısın kardeşim sonuna kadar hemde

Abi sana şunu söyleyeyim gittim 600 TL te Samsung tan galaxy ace aldım noldu ? Oyun oynayamadim zevk alamadim dondu o gelecek bu gelecek dediler babama yalvardim telefon al diye adam illa s3 aldi dedi ha memnunum ama çok iyi telefon ama orijinal sürüm kullanmayacaksin en gün güncelleme geliyor şuan cmye harika ya

savaronajointed

savaronajointed

Üye
    Konu Sahibi
Abi sana şunu söyleyeyim gittim 600 TL te Samsung tan galaxy ace aldım noldu ? Oyun oynayamadim zevk alamadim dondu o gelecek bu gelecek dediler babama yalvardim telefon al diye adam illa s3 aldi dedi ha memnunum ama çok iyi telefon ama orijinal sürüm kullanmayacaksin en gün güncelleme geliyor şuan cmye harika ya
Cm diycek lafım yyok ama kardeşim orjinal olan surumude herkesten önce ver hani devsin ya sen

savaronajointed

savaronajointed

Üye
    Konu Sahibi
Htc one için vereli bir ay oldu kitkati Htc one mini ve Htc one max için mart ayı içinde dedi Htc şimdi aldı subattayiz hala yaniliyormuyum

• Beğen

Üst Alt