Yardım Web Browserda sertifika problemi N8 yardım lütfenn

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
insanın Aklına kötü şeyler geliyor:-) ayrıntılara bakın ABD WASHINGTON DAN GELIYOR:-). Sanki konuşmalarımızi yazışmalarımızi dinlemek için sertifika yetkisi istiyorlar gibi bi ironik düşünce geliyor akla:-) neyse kabul etmiyorum direnmeye devam

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
insanın Aklına kötü şeyler geliyor:-) ayrıntılara bakın ABD WASHINGTON DAN GELIYOR:-). Sanki konuşmalarımızi yazışmalarımızi dinlemek için sertifika yetkisi istiyorlar gibi bi ironik düşünce geliyor akla:-) neyse kabul etmiyorum direnmeye devam

sen böyle deyince bende şüphelendim ama şimdi :Dya bu pop.3.live mı neyse onu engellemenin bi yolu yok mu günlük göndermeye başladı sinir oluyorum. En olmadı bu orjinal web tarayıcıyı silemiyor muyuz lazım değil zaten zırt pırt sertifikadan sıkıldım ben

• Beğen
Tepkiler: ahmetkaya1991
toprak00

toprak00

Üye
bence nokia wep browser den tek oluyo sertifika muhabbeti .çünkü normal opera ya girdiğimdi öyle sertifika göNDERMELER OLMUYOR..

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
bende hiç sertifika sorunu olmadı ilginç ben opera falan kullanmam bu siteye girerken bile kendi web tarayıcısını kullanırım neyse bence operadan olabilir.:hmmm

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
bence nokia wep browser den tek oluyo sertifika muhabbeti .çünkü normal opera ya girdiğimdi öyle sertifika göNDERMELER OLMUYOR..

operadan olsa herkesin bu şikayeti olması lazım ama hemen hemen herkes kullanıyor onu :) Ayrıca bende girmiyorum normal tarayıcıya ona rağmen geliyo zaten sertifika yoksa sürekli operadayım bende. :)
bende hiç sertifika sorunu olmadı ilginç ben opera falan kullanmam bu siteye girerken bile kendi web tarayıcısını kullanırım neyse bence operadan olabilir.:hmmm

alıntı yanlış oldu üst mesajda yazdığım gibi operadan olsa herkeste olması lazımdı. Ayrıca en başından beri olması lazımdı bu sorunun son zamanlarda olmaya başladı böyle.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
operadan olsa herkesin bu şikayeti olması lazım ama hemen hemen herkes kullanıyor onu :) Ayrıca bende girmiyorum normal tarayıcıya ona rağmen geliyo zaten sertifika yoksa sürekli operadayım bende. :)

alıntı yanlış oldu üst mesajda yazdığım gibi operadan olsa herkeste olması lazımdı. Ayrıca en başından beri olması lazımdı bu sorunun son zamanlarda olmaya başladı böyle.
Amerikanın oyunları bunlar :D

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Telefonun saat ve tarih ayarlarini dogru ayarlarsaniz bu sorunun ortadan kalkmasi gerekir

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
Sebekeyi bilmiyorumda sorunun caresi guncel saat ve tarihtir duzgun ise sertifika hatasi almamaniz gerekir

ha hocam galiba yanlış anlaşılma oldu sertifika hatası yok sertifika gönderiyo onu çözemedik :)

onur-1984

onur-1984

Üye
opera indir kullan bence de.telefonun dahili web browser'ı sorun çıkartabiliyor.

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
:) hocam opera bende mevcut zaten normal tarayıcıyı kullanmadığım halde bana sertifika gönderiyo o yüzden oluyorum :)

• Beğen

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
çözümü yok Bunun galiba ya kafasına göre gönderecek böyle sanırım.

• Beğen

Abstract_Loco

Üye
    Konu Sahibi
internet ayarından güvenlik uyarıları gizle seçeneği etkin mi mi :)

vala sen böyle sorunca bilemedim şimdi ama o değildir galiba ya o yönlendirmelerde falan çıkan uyarılardır muhtemelen güvenilir olmayan bir siteye yönlendiriliyorsunuz devam edilsin mi falan gibisinden :)

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
vala sen böyle sorunca bilemedim şimdi ama o değildir galiba ya o yönlendirmelerde falan çıkan uyarılardır muhtemelen güvenilir olmayan bir siteye yönlendiriliyorsunuz devam edilsin mi falan gibisinden :)
olsun sen yine bak :oke:
Telefonun saat ve tarih ayarlarini dogru ayarlarsaniz bu sorunun ortadan kalkmasi gerekir
iyi de zamanla ilgili bir sorun yok ki sadece bu site güvenilmeyen bir sertifika hatası veriyor :)

onur-1984

onur-1984

Üye
En kestirme çak bir format

Takipçi Satın Al

Üst Alt