sekajmer
Üye
@venusutarit
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OneDrive ve Yandex disk kullanıyorum onlarda da durum aynı bu özgürlüğün kısıtlanması olayını hiç sevmiyorumTelefonundan bir depolama uygulamasına da (dropbox, drive gibi) yükleyebilirsin.. sonra karşı tarafa senin üyeliğinle giriş yaptırıp aldırabilirsin..
not: Tabi güvenilir birine gönderiyorsan bu yöntemle yap derim.
Buradan oluyor mu ?@venusutaritLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet altta 16 mp var bakarsanOneDrive ve Yandex disk kullanıyorum onlarda da durum aynı bu özgürlüğün kısıtlanması olayını hiç sevmiyorum
Buradan oluyor mu ?
Uygulamasının tam adı neevet altta 16 mp var bakarsan
kardeşim verdiğim link fotoğraf paylaşma sitesi instagram gibi tek fark burada tam çözünürlüklü paylaşabiliyorsunUygulamasının tam adı ne
güzel bir anlatım olmuş bilgilendirme için teşekkürler bu arada bu özellik 920 de de var bilgisi olmayan haberi olsunlar1020 gibi 1520'de iki boyutlu fotoğraf çekiyor. mesela 1020 bir tane 38 mp, bir tane de 5 mp çekiyor. 5mp ise telefon üzerinden bluetooth, sosyal ağlar ile paylaşım için.
Yapman Gereken > telefonu usb ile bilgisayara bağla > fotoğrafların olduğunu Camera Roll klasöürüne gir > Aynı isim ile aynı 2 adet resim göreceksin > birisinin adı : WP_20140119_13_47_55_Pro olarak geçer bu 5 mp olanıdır . Diğeri ise WP_20140119_13_47_55_Pro__highres olarak geçer bu ise 16-18 mp olanıdır.
nasıl var? Zaten 8 mp çekiyor. Benim 925 te öyle bir ayar yok tek resim çekiyor 8 mp yada 7 mpgüzel bir anlatım olmuş bilgilendirme için teşekkürler bu arada bu özellik 920 de de var bilgisi olmayan haberi olsunlar
bilgisayar ortamına mı ?Anladım ama benim amacım paylaşmaktan ziyade aktarmak
Bilgisayar yada bulutanasıl var? Zaten 8 mp çekiyor. Benim 925 te öyle bir ayar yok tek resim çekiyor 8 mp yada 7 mp
bilgisayar ortamına mı ?
onedrive'a Full çözünürlük atabilirsinBilgisayar yada buluta
Zaten özgün boyuta ayarlı ama 3072x1728 boyutlarıyla atıyor 16 mp olarak atmıyoronedrive'a fu ll çözünürlük atabilirsin
Ayarlar > yedekleme > fotoğraflar > en iyi kalite ayarını seçerken tam çözünürlük yükleyebilirsin.
ilk mesajımda anlatmıştım, iki adet fotoğraf çektiğini, nasıl atacağını
Full kalite atıyor kardeşim. Bir de şöyle dene; aktarmak istediğin resmi seç ve skydrive'a kaydet de bakalım. Bunlar olmadıysa başka yolu yok.Zaten özgün boyuta ayarlı ama 3072x1728 boyutlarıyla atıyor 16 mp olarak atmıyor
Malesef ne yaptıysam olmadı belkide 1520 de olmuyordurfu ll kalite atıyor kardeşim. Bir de şöyle dene; aktarmak istediğin resmi seç ve skydrive'a kaydet de bakalım. Bunlar olmadıysa başka yolu yok.
ben dediğimin hepsini kullanıyorum 38mp aktarabiliyor
teamveaver ile bilgisayarına bağlanıp nasıl olduğunu göstereyim ?Malesef ne yaptıysam olmadı belkide 1520 de olmuyordur
bir ara vardı şuan tekrar kontrol ettim gelen güncellemeler ile kaldırmışlar normalde ilk zamnalarda ben bu resimlerin hepsini 2 şer tane çekiyor diye baya şikayet etmiştim hatta yazmıştım onu konuda da hatta resim çekmiştim bulursam paylaşırım onuda ayarların resmini belki ilerleyen güncellemerde geri gelir normalde o kısımda 5+8mp yazıyordu bende eskidennasıl var? Zaten 8 mp çekiyor. Benim 925 te öyle bir ayar yok tek resim çekiyor 8 mp yada 7 mp
bilgisayar ortamına mı ?
doğrudur olabilir. Hiç fark etmedim 925'de . Şimdi baktım yokbir ara vardı şuan tekrar kontrol ettim gelen güncellemeler ile kaldırmışlar normalde ilk zamnalarda ben bu resimlerin hepsini 2 şer tane çekiyor diye baya şikayet etmiştim hatta yazmıştım onu konuda da hatta resim çekmiştim bulursam paylaşırım onuda ayarların resmini belki ilerleyen güncellemerde geri gelir normalde o kısımda 5+8mp yazıyordu bende eskiden