İpucu Fotoğrafları orjinal boyutuyla aktarma ?

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
@venusutarit

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Telefonundan bir depolama uygulamasına da (dropbox, drive gibi) yükleyebilirsin.. sonra karşı tarafa senin üyeliğinle giriş yaptırıp aldırabilirsin..
not: Tabi güvenilir birine gönderiyorsan bu yöntemle yap derim.
OneDrive ve Yandex disk kullanıyorum onlarda da durum aynı bu özgürlüğün kısıtlanması olayını hiç sevmiyorum
@venusutarit
Buradan oluyor mu ?

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
Anladım ama benim amacım paylaşmaktan ziyade aktarmak

4MaGuS

4MaGuS

Üye
1020 gibi 1520'de iki boyutlu fotoğraf çekiyor. mesela 1020 bir tane 38 mp, bir tane de 5 mp çekiyor. 5mp ise telefon üzerinden bluetooth, sosyal ağlar ile paylaşım için.
Yapman Gereken > telefonu usb ile bilgisayara bağla > fotoğrafların olduğunu Camera Roll klasöürüne gir > Aynı isim ile aynı 2 adet resim göreceksin > birisinin adı : WP_20140119_13_47_55_Pro olarak geçer bu 5 mp olanıdır . Diğeri ise WP_20140119_13_47_55_Pro__highres olarak geçer bu ise 16-18 mp olanıdır.
güzel bir anlatım olmuş bilgilendirme için teşekkürler bu arada bu özellik 920 de de var bilgisi olmayan haberi olsunlar

sekajmer

sekajmer

Üye
Bilgisayar yada buluta
onedrive'a Full çözünürlük atabilirsin

Ayarlar > yedekleme > fotoğraflar > en iyi kalite ayarını seçerken tam çözünürlük yükleyebilirsin.
ilk mesajımda anlatmıştım, iki adet fotoğraf çektiğini, nasıl atacağını

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
onedrive'a fu ll çözünürlük atabilirsin

Ayarlar > yedekleme > fotoğraflar > en iyi kalite ayarını seçerken tam çözünürlük yükleyebilirsin.
ilk mesajımda anlatmıştım, iki adet fotoğraf çektiğini, nasıl atacağını
Zaten özgün boyuta ayarlı ama 3072x1728 boyutlarıyla atıyor 16 mp olarak atmıyor

sekajmer

sekajmer

Üye
Zaten özgün boyuta ayarlı ama 3072x1728 boyutlarıyla atıyor 16 mp olarak atmıyor
Full kalite atıyor kardeşim. Bir de şöyle dene; aktarmak istediğin resmi seç ve skydrive'a kaydet de bakalım. Bunlar olmadıysa başka yolu yok.
ben dediğimin hepsini kullanıyorum 38mp aktarabiliyor

venusutarit

venusutarit

Üye
    Konu Sahibi
fu ll kalite atıyor kardeşim. Bir de şöyle dene; aktarmak istediğin resmi seç ve skydrive'a kaydet de bakalım. Bunlar olmadıysa başka yolu yok.
ben dediğimin hepsini kullanıyorum 38mp aktarabiliyor
Malesef ne yaptıysam olmadı belkide 1520 de olmuyordur

4MaGuS

4MaGuS

Üye
nasıl var? Zaten 8 mp çekiyor. Benim 925 te öyle bir ayar yok tek resim çekiyor 8 mp yada 7 mp
bilgisayar ortamına mı ?
bir ara vardı şuan tekrar kontrol ettim gelen güncellemeler ile kaldırmışlar normalde ilk zamnalarda ben bu resimlerin hepsini 2 şer tane çekiyor diye baya şikayet etmiştim hatta yazmıştım onu konuda da hatta resim çekmiştim bulursam paylaşırım onuda ayarların resmini belki ilerleyen güncellemerde geri gelir normalde o kısımda 5+8mp yazıyordu bende eskiden

sekajmer

sekajmer

Üye
bir ara vardı şuan tekrar kontrol ettim gelen güncellemeler ile kaldırmışlar normalde ilk zamnalarda ben bu resimlerin hepsini 2 şer tane çekiyor diye baya şikayet etmiştim hatta yazmıştım onu konuda da hatta resim çekmiştim bulursam paylaşırım onuda ayarların resmini belki ilerleyen güncellemerde geri gelir normalde o kısımda 5+8mp yazıyordu bende eskiden
doğrudur olabilir. Hiç fark etmedim 925'de . Şimdi baktım yok:)

Üst Alt