Nokia X Serisi (Ana Konu)

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
O fiyata o kadar fazlasını beklemeyin:) Diğerleri sonra çıkar herhalde.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Fiyat Uygunmuş Nokıa Xl'nin 320:tl: Alsammıki :hmmm

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
ANIL

ANIL

Admin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0MG90

0MG90

Üye
Nokia XL nin tam detaylı bilgileri çıktı mı?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
şu inceleme videosunu yapan siteler bi akıl edip ayarlar bölümüne girse en azından önemli bazı bilgileri görebilecekler belki ama nedense menüde oyalanıp duruyorlar, ayarlarda android sürümü hafıza ram bilgileri olabilir

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Haber doğru arkadaşlar Nokia android sistemli telefonları duyurdu.

0MG90

0MG90

Üye

Nokia'nın sitesine konulmuş X serisi özellikleri yazıyor

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia X software platform yaziyor androidle ve surumuyle ilgili bisey yazmiyor?

0MG90

0MG90

Üye
Nokia X software platform yaziyor androidle ve surumuyle ilgili bisey yazmiyor?

Evet burada yazıyor Android'i özelleştirmişler. 4.4.1 yüklü gelmesi lazım Antutu da öyle gözüküyordu ama ben alırsam direk cyanogen atarım.

tapatalk

tapatalk

Üye
Arayüzünden nefret ettim ama cihaz güzel tip olarak

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Vay be şoktayım. Bizim ülkede satış patlaması yapar bu modeller. Android'i artık ülkemizde herkes biliyor, bi de Nokia olunca kesin gözü kapalı alanlar olur :D

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Pakete kiyamiyorum yoksa video izlerdim . Bu arada halen android kelimesi nokia sitesinde cihaz özellikleri hariç kullanılmıyor. Halen bir çekememezlik var

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi

Evet burada yazıyor Android'i özelleştirmişler. 4.4.1 yüklü gelmesi lazım Antutu da öyle gözüküyordu ama ben alırsam direk cyanogen atarım.
cm atılabilir mi hemen bilinmez ama üzerinde çalışacakları kesin, bu telefon için yapılacak rom da farklı olur diğerlerinden, çünkü 1 tane fiziksel tuşu var değişik bişeyler olacak ama bakalım, tam miui lik bir cihaz aslında miui bu telefonu iphone çevirir görürsünüz :D

saynesim

saynesim

Üye
Ben nokia alt segmenti alt üst edecek

KayraBey

KayraBey

Üye
Android kaç bu

0MG90

0MG90

Üye
cm atılabilir mi hemen bilinmez ama üzerinde çalışacakları kesin, bu telefon için yapılacak rom da farklı olur diğerlerinden, çünkü 1 tane fiziksel tuşu var değişik bişeyler olacak ama bakalım, tam miui lik bir cihaz aslında miui bu telefonu iphone çevirir görürsünüz :D
Xda başlamış bile yakında çıkar baya bir rom ayrıca dokunmatik tuş eklerlerse romlara güzel durur