Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

meneleos

Üye
Yani bir kutu daha geleceğinden bütün kutuların boyutlarında oynama olacak. En küçük boy kutucuğa artık büyüteçle bakarız gelirse.
Kutucuk değilde yazılarda bozulma olmuş. Ekran çözünürlüğüyle oynadıkları için içine etmişler. Hayır beceremeyeceksin ne halt etmeye yayınladın dimi :ah
Ben sdk üzerinde denedim, malesef 5 inç altında 3. kolonu göremiyorum. SD kart aktif etmeyi buldum, meğer çok basitmiş :lamer: Uygulamayı sd karta taşıma ve indirilenler klasörü vs. ufak bir video çektim, koyarım birazdan. Tabi 3. kolonda var videoda ;)

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve skynet

PureFood

PureFood

Üye
elbette küçülecek fakat haberde yanlış hatırlamıyorsam bu olayın ayarlarda bir seçeneğe atanacağı ve kişinin tercihine göre aktif edileceği belirtiliyordu. Yarın bulursam detayları yazarım :bigstar:
Kutucuk değilde yazılarda bozulma olmuş. Ekran çözünürlüğüyle oynadıkları için içine etmişler. Hayır beceremeyeceksin ne halt etmeye yayınladın dimi :ah
Ben sdk üzerinde denedim, malesef 5 inç altında 3. kolonu göremiyorum. SD kart aktif etmeyi buldum, meğer çok basitmiş :lamer: Uygulamayı sd karta taşıma ve indirilenler klasörü vs. ufak bir video çektim, koyarım birazdan. Tabi 3. kolonda var videoda ;)
Şimdi dostlar bir soru daha soracağım. (Bu arada cevaplar için teşekkürler.)

Diyorsunuz SDK'da o yok bu yok şu yok. Videolar ya da sadece ekran görüntüsü olan sızıntılarda nasıl oluyor da bildirim çubuğu, ayarlarda eylem merkezi vb. şeyler yer alıyor ??

meneleos

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videom. Anlaşılan yeteri kadar kurcalamamışım, biraz uğraşayım yarın.

• Beğen
Tepkiler: skynet, beats ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
@PureFood dostum konu bu Haber - Ekstra Kolon Desteği | Sayfa 5 - MaxiCep
ayrıca son sorduğun soruyu şuan kafam durduğu için anlayamadım kusura bakma :bilmm
Estağfurullah hocam, biraz daha açıklayıcı yazayım o halde.

Diyorum ki, bazı özellikler SDK'da yer almıyor, mesela üçüncü kolon desteği yok, bildirim çubuğu ile ile ilgili bir bölüm yok. Ancak sızıntı videolar çıkıyor bir anda ve bildirim çubuğu falan kullanılıyor. Daha SDK yer almıyorken bu adamlar telefonda nasıl kullanıyor bu özelliklerin tamamını ?

Bay H

Bay H

Üye

Diyorum ki, bazı özellikler SDK'da yer almıyor, mesela üçüncü kolon desteği yok, bildirim çubuğu ile ile ilgili bir bölüm yok. Ancak sızıntı videolar çıkıyor bir anda ve bildirim çubuğu falan kullanılıyor. Daha SDK yer almıyorken bu adamlar telefonda nasıl kullanıyor bu özelliklerin tamamını ?
Beta kullanıcılarında işletim sisteminin tüm detayları var (en azından büyük çoğunluğu) fakat sdk da açık etmemek için yazılım içerisinde çıkarılmış durumda. Bundan dolayı video ve sızan ekran görüntüleri bu teseterlar tarafından sağlanıyor

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Beta kullanıcılarında işletim sisteminin tüm detayları var (en azından büyük çoğunluğu) fakat sdk da açık etmemek için yazılım içerisinde çıkarılmış durumda. Bundan dolayı video ve sızan ekran görüntüleri bu teseterlar tarafından sağlanıyor
Anlaşıldı, SDK'nın güncellenmesini bekleyeceğiz o halde, o da olmadı önizlemeye kaldık..

meneleos

Üye

3. Kolon varmış, az önce yüklediğim videoda göstermiştim. Kurcalayanlar bizden önce buluyor :) Bildirim çubuğu derken o 520 videosundakini diyorsan sdk'da o var. Orada sadece ses bölümü var, ses tuşlarına basınca açılıyor. Bunlar haricindeki sızıntıları ise rütbeli geliştiriciler sızdırıyor. Yani onlarda sdk değil direkt 8.1 yüklü telefon oluyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Videolarda görüntülenenlerin de "güncellemenin son hali olmadığını" vurgulayalım.
Çok köklü olmasa da, final sürümünde bazı ufak tefek değişiklikler görebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Bay H
PureFood

PureFood

Üye
3. Kolon varmış, az önce yüklediğim videoda göstermiştim. Kurcalayanlar bizden önce buluyor :) Bildirim çubuğu derken o 520 videosundakini diyorsan sdk'da o var. Orada sadece ses bölümü var, ses tuşlarına basınca açılıyor. Bunlar haricindeki sızıntıları ise rütbeli geliştiriciler sızdırıyor. Yani onlarda sdk değil direkt 8.1 yüklü telefon oluyor.
Videoyu açamıyorum internetimde tuhaflık var açılır açılmaz 144p'ye düşüyor. Şu anda bakabildim, ancak daha önceki tanıtım videonuzda yoktu sanırım üçüncü kolon ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bence @papakudioflu wp 8.1 kullanıyor :sirit:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sanmam öyle olsa kesinlikle saklamaz.:oke: Hiç ihtimal yok.

meneleos

Üye
Videoyu açamıyorum internetimde tuhaflık var açılır açılmaz 144p'ye düşüyor. Şu anda bakabildim, ancak daha önceki tanıtım videonuzda yoktu sanırım üçüncü kolon ?
Evet, önceki videoda 4.8 inç telefon kullanmıştım, bu 5.5 inç. 5 inç üzerinde 3. kolon açılıyor, diğerlerinde malesef gözükmüyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
  • Beğen
Tepkiler: meneleos
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Evet, önceki videoda 4.8 inç telefon kullanmıştım, bu 5.5 inç. 5 inç üzerinde 3. kolon açılıyor, diğerlerinde malesef gözükmüyor.

Hızlı Ayarlar menüsündeki 5. slot da sadece 5 inç ve üzeri ekranlarda görünecek sanırım :hmmm
5 inçten küçük cihazlarda hızlı ayarlarda 4 tane seçenek görünecek.

• Beğen
Tepkiler: meneleos ve Bay H
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bana güncellemeyi daha erken alacağız gibi geliyor..çok hızlı aşama kaydedildi,son rötüşler de atılıyor olabilir.hatta bu sefer dağıtıma lumia 620'den başlarlar :)

• Beğen
Tepkiler: capkino06

capkino06

Üye
bana güncellemeyi daha erken alacağız gibi geliyor..çok hızlı aşama kaydedildi,son rötüşler de atılıyor olabilir.hatta bu sefer dağıtıma lumia 620'den başlarlar :)
mart ortasında preview sürümü dağıtırlar gibi geliyor banada ama bilemedim :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
belki de dediğin gibi 620ye gdr3 atlanıp direkt 8.1 verilebilir de. malum HTC 8X'lerde gdr2'de yaşanan sıkıntılardan dolayı o güncelleme atlanmış direkt gdr3 verilmişti. 620de de bi sıkıntı çıkmışsa (ki bu kadar uzamasının tek açıklaması o olur) dediğin gibi olabilir neden olmasın

dakamon

dakamon

Üye
8.1 in ilk bahar ayılarında geleceği neredeyse kesinleşti gibi. Çoğu haber sitelerinde 8.1 in bahar ayında geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Sanırım nisansa geliştirici on izleme surumu gelir mayısta da verirler :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt