Video sahte onu öğrendik de neden telefon kasılıyor ki.

Yooo Öyle Birşey Olamazki Bence GerçekVideo Lumia 520'nin kaldırabileceğinden daha yüksek bir çözünürlükte çekilmiş muhtemelen![]()

Hocam şimdi sdk dan çekilen bir videonun oynatıldığını belirttiniz. Bu durumda 3. kolon işi de bir nevi resmiyete dönüşmüş oluyor sanırımVideo Lumia 520'nin kaldırabileceğinden daha yüksek bir çözünürlükte çekilmiş muhtemelen![]()

Sdkda 3 kolon yok kiHocam şimdi sdk dan çekilen bir videonun oynatıldığını belirttiniz. Bu durumda 3. kolon işi de bir nevi resmiyete dönüşmüş oluyor sanırım![]()

OOO Aynen neden derseniz sdk 480 p mi neymiş yani 520 ekranındaymış galibaHocam şimdi sdk dan çekilen bir videonun oynatıldığını belirttiniz. Bu durumda 3. kolon işi de bir nevi resmiyete dönüşmüş oluyor sanırım![]()

Sen beni alıntılamaOOO Aynen neden derseniz sdk 480 p mi neymiş yani 520 ekranındaymış galiba![]()
Fakat videoda varSdkda 3 kolon yok ki![]()

nasıl alıntılama anlamadım ?Sen beni alıntılama
Fakat videoda var![]()
Evet, sdk'da varmış 3 kolon, nasıl fark edemedim ki ben bunuSen beni alıntılama
Fakat videoda var![]()
Ancak sdk'ya bakacak olursak 5 inç altına verilmiyor 3 kolon 
Tamamdır,şimdi her şey rayına oturdu saolEvet, sdk'da varmış 3 kolon, nasıl fark edemedim ki ben bunuAncak sdk'ya bakacak olursak 5 inç altına verilmiyor 3 kolon
![]()

şu an ekranda 2 tane büyük tile oluyor 3. kolonda 3 tane olacak kısaca 1520deki gibi3.kolon dediğiniz yeni genişletilmiş ekran&kolon özelliği midir ?
3.kolon dediğiniz yeni genişletilmiş ekran&kolon özelliği midir ?
şu an ekranda 2 tane büyük tile oluyor 3. kolonda 3 tane olacak kısaca 1520deki gibi
TeşekkürlerEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yalnız sadece kafamda bir şey netleşmedi, kesin kural 5 inç ve üzeri cihazların kavuşacağı mı bu özelliğe ? Eğer öyleyse alacak cihaz yok ki. Ufak bir açıklama yapan olursa minnetkar kalırım.TeşekkürlerYalnız sadece kafamda bir şey netleşmedi, kesin kural 5 inç ve üzeri cihazların kavuşacağı mı bu özelliğe ? Eğer öyleyse alacak cihaz yok ki. Ufak bir açıklama yapan olursa minnetkar kalırım.
Windows Phone 8.1 ile birlikte 920-925 ve 1020 de de aktif olacağı belirtiliyor fakat güncelleme yayınlanmadan net bir şey söylemek zorTeşekkürlerYalnız sadece kafamda bir şey netleşmedi, kesin kural 5 inç ve üzeri cihazların kavuşacağı mı bu özelliğe ? Eğer öyleyse alacak cihaz yok ki. Ufak bir açıklama yapan olursa minnetkar kalırım.
Yani bir kutu daha geleceğinden bütün kutuların boyutlarında oynama olacak. En küçük boy kutucuğa artık büyüteçle bakarız gelirse.Windows Phone 8.1 ile birlikte 920-925 ve 1020 de de aktif olacağı belirtiliyor fakat güncelleme yayınlanmadan net bir şey söylemek zor
elbette küçülecek fakat haberde yanlış hatırlamıyorsam bu olayın ayarlarda bir seçeneğe atanacağı ve kişinin tercihine göre aktif edileceği belirtiliyordu. Yarın bulursam detayları yazarımYani bir kutu daha geleceğinden bütün kutuların boyutlarında oynama olacak. En küçük boy kutucuğa artık büyüteçle bakarız gelirse.