Haber MWC 2014 Haberleri ve Bilgileri hakkında tartışma Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
evet bi bekleyiş daha sona erdi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Elop Nokia X serisinin, Lumia serisinin itici gücü olacağını açıkladı.

yunusiyunus

Üye
yayın gitti yaf

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia X serisi 10GB onedrive ve bir aylık skype Premium hesabıyla gelicek.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia X+ Çift sim destekli olacak. Ve bence harika bir kilit ekranı bildirim sistemine sahip.

• Beğen
Tepkiler: braayn ve Esendağlı
PureFood

PureFood

Üye
Benim için önemli olan güncelleme ile nelerin geleceği idi,yoksa ben cihazımın(L920) performansından(pil hariç)çok memnunum,benim işimi fazlasıyla görüyor.
Ben şarj olayından da memnunum, normal kullanımda 1,5 gün.. :)

yunusiyunus

Üye
androide giriş yaparsa wp8.1 den sonra wp cihaz çıkar mı ?
wp8.1 son wp sanki gibi geldi bana

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Androide temkinli giriş yapmış anlaşılan.
Bence Üst seviye telefon piyasasını sadece Windows Phone ile sürdürecek. Sonuçta Nokia artık Microsoftun bir markası. Amaç Android kullanıcılarını Windowsphone geçirmek için bir ara form üretmek. Böylece WP'ye geçince yabancılık çekilmeyecek.

androide giriş yaparsa wp8.1 den sonra wp cihaz çıkar mı ?
wp8.1 son wp sanki gibi geldi bana

WP li cihaz tabiki çıkacak. Nokia Microsoftun bir markası. NokiaX dediğim gibi sadece bir geçiş formu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
buyrun ilk video da geldi.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

yunusiyunus

Üye
çift taraflı demişken çift ekranlı da üretir mi ki?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
doğru tabiki resmi açıklamada doprudurda adobe duyunca biraz heyecan mı yaptım ne ondan sordum ne zamana gelir acaba
ben kafama takıp aldırmıyorum artık bundan sonra mevcut özelliklere bakarak hali hazırda cihaz alacam yok şu gelecek yok bu olacak artık bu sözlere kulağım kapalı 8.1 ile beklediğim 1520v sd kartla gelirse ok yoksa en az 2 sene kapalıyım nokıayaya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teknik ozellikleri:
The Nokia X is the entry level member of the family, with 4-inch IPS LCD screen, 512MB RAM and a 3-megapixel camera. It will be available in green, black, white, yellow, cyan and red.

The Nokia X+ offers you a little more, as the name suggests: there’s 768MB RAM and a 4GB MicroSD card is included in the box. It comes in the same colours as the Nokia X.

the Nokia XL, as well, with its 5-inch screen. The Nokia XL also boasts 768MB RAM, the free MicroSD card and it has both a 2-megapixel front-facing camera for Skype calls, as well as a 5-megapixel rear camera with autofocus and flash. The same colours are available as for the Nokia X and X+, except bright orange replaces the red with this model.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cihazların üçü de QSD MSM8225 1ghz kullanıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Nokia X'lerin tüm özellikleri için:

• Beğen
Tepkiler: beats

Üst Alt