Öneri nokia yı şikayet edemezmiyiz?

Sponsorlu Bağlantılar

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
nokia yı şikayet edemezmiyiz?
evet arkadaşlar nokia 2016 ya kadar symbiana destek vereceğini vaad etmişti. Bizde buna göre telefonları aldık ama nokia bizi ortada bıraktı. Şimdi nereye şikayette bulunabiliriz? Toplu şekilde şikayet edilirse belki bişeyler yapılabilir.

Abstract_Loco

Üye
hiç sanmıyorum. Ben twitterdan atarlandım yabancı bir nokiahelps miydi neydi hani sizin desteginiz dedim halen devam etmekte sıkıntınız nedir dedi orjinal parçalarını bulamıyorum dedim olması lazım halen daha veriliyo falan dedi öyle yani adamlar destek kestiğini kabul etmiyor ki neyin şikayetini yapalım.

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
destek dediğimiz yani yazılım olarak destek anlamında yoksa parça ney sanki birsüru yan sanayi var. Desteği çektiğinin en stabil örneği nokia mağazaya yeni uygulama gelmiyor.

Abstract_Loco

Üye
ben somut örnek vermeye çalıştım. Bir sürü yan sanayi ürün var da kaç tanesi işe yarıyor ki hiç biri beş para etmez. Yazılım olarak destek verecek olsa fp2 deki o saçma sapan mesaj klavye tahminlerini o şekilde bırakmazdı yani telefon kullanılmaz hale geliyo resmen ama öylece bırakıp gitti adamlar şikayet mi dinlerler sence.

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
yani bizim böyle bir şansımız yok

Abstract_Loco

Üye
maalesef. Yani su şekilde birlik olup yüksek sayıda şikayet olabilir ki bu da zor ama bunları dikkate alıp duruma müdahale edecek bir muhatap yok. Adamlar destek kesildiğini kabul etmediği içinde zaten maalesef olup kalıyor böyle. Büyük firmaların aç gözlülüğü sağolsun.

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
böylelerine ibret olsun diye ders vermek lazım. Mesela nokia model bir telefon almayacaz. Açgözlüluk neymiş öğrensinler. Symbiana muhtaç hale gelsinler

fatih54102

fatih54102

Üye
Hayır.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Nokia destek hattı bile lumia cihaz kullanıcılarına destek veriyor, symbianı (gözlerinde) bitirmişler. Zaten bitmeliydi arkadaşlar, kusura bakmayın.

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
o zaman bize sattıkları cihazları münasip biryerlerine soksunlar . Ne diye millete 2016 ya kadar destek demiş yalancı sahtekarlar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859, .caner., Silinen Üye 2381601 ve 2 diğerleri

Emre

Üye
Symbian Belle Az Daha Geliştirme Yapılsaydı Android Bile Geçerdi :oke:

• Beğen
Tepkiler: yusufgiderim ve Silinen Üye 2480407
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
symbian bütün sistemlerin atası bunu bitirmekle artık nokia değil microsoft oldu bide Yusuf kardeşim biraz daha sakin konuşalım :)

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Pardon ;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Bende eski bir s^3 kullanıcısyım, sistemi sonuna kadar androide karşı savundum bu forumda arkadaşlar. Ancak symbian gerekli gelişmeyi android karşısında gösteremedi.

Sistemi asıl bitiren nokta bitiş tarihinin resmi olarak açıklanmasıydı. 2016 da bitecek denildiğinde kimse bu platforma destek vermemeye başladı.
Eğer açıklanmasaydı emin olun geliştiriciler biraz daha geliştirirlerdi.

Abstract_Loco

Üye
su saatten sonra nokiaya para vereceğim tek şey nokia x o da belki bir ihtimal. Ikinci bi n8 daha aldım. Yedek duruyor. Bozulunca ondan devam zorla satmaya çalışma politikasına karşılık hiç almama kararı aldım :)

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
x de de android oyunlar çalışmayacakmis ama

MaxipmaN

Üye
desteği boşverin bugları düzeltselerdi eywallah der gider lumia alırdım(istediğim düzeyde olsaydı ama daha değil gibi) fp2 klavye rezaleti ve refreshlerdeki tarayıcı donma sorunu forum da çözemedi bilerek yapmış sanki adamlar

Emre

Üye
desteği boşverin bugları düzeltselerdi eywallah der gider lumia alırdım(istediğim düzeyde olsaydı ama daha değil gibi) fp2 klavye rezaleti ve refreshlerdeki tarayıcı donma sorunu forum da çözemedi bilerek yapmış sanki adamlar
aynen Klavye Klasik :oke:
bu Arada Nokia X Google Play olmaması Google Yüzünden Google Windows Phone Youtube Yapacaktı Ne oldu ip..lik Eti :) oyüzden Google Play yok Nihahahaha

Üst Alt