Belki Mesaj Atılmasını İstedi

Tartışma Çıkmadan Ben KaçarNe alaka burası gereksizler? İstediğim konuyu açamıcam mı benzer diye?

AboooNe alaka burası gereksizler? İstediğim konuyu açamıcam mı benzer diye?

Ciddi sınavdan çıktık şurda stresliyikAbooo
hem ne sinirleniyorsun şaka yaptık![]()
ben cs 1.6 oyunuyom yurda gidicem bunu da oynayamıcam ya neyse güzel oyuna benziyomuşCiddi sınavdan çıktık şurda stresliyik
Point Blank oynayayım da stresimi atayım:P

Güzel oyun tabi ama son zamanlarda wall hack doldu o sorunben cs 1.6 oyunuyom yurda gidicem bunu da oynayamıcam ya neyse güzel oyuna benziyomuş![]()
sxe uzun zamandır güncelleme almadı ondandır fakat kaliteli serverde hiç sıkıntı yaşamadım svde adminin online olması önemli bazı serverlere admin uğramaz wall kaynarGüzel oyun tabi ama son zamanlarda wall hack doldu o sorun
htc one sarjı bitince son kez açılıp kullanım olanağı sağlıyo 5 dk falan.. %0 sarj ile..
Düzelse dört dörtlük oyunsxe uzun zamandır güncelleme almadı ondandır fakat kaliteli serverde hiç sıkıntı yaşamadım svde adminin online olması önemli bazı serverlere admin uğramaz wall kaynar
Ayrıcalıklı mıyız şimdi?htc one sarjı bitince son kez açılıp kullanım olanağı sağlıyo 5 dk falan.. %0 sarj ile..

Kişiye göre degisirAyrıcalıklı mıyız şimdi?![]()
Bakış açına bağlıYürü be. Kim tutar seni.Ne alaka burası gereksizler? İstediğim konuyu açamıcam mı benzer diye?