Karşılaştırma S3 mini ve gm

Sponsorlu Bağlantılar

yoran09

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini ve gm
Arkadaslar ortalama 9 ay kadar s3 mini kullandim ve 1.5 hafta once satip gm aldim ve deneyimlerim

Bence sahsi gorusum s3 mini gmye gore yavas olsada en azindan tapaltalk ile cok resimli konuyu acinca kasma yapmiyor olmasi gm ile yaziyorum suan 2 gundur 5 uzerinde resim olan bi konuyu actimmi kasmalar oluyor ve beni gicik ediyor + s3 mini ile real footbooll 2013 actigimda oyun baslarken altta donen bi simge varya o normal donuyor ama gm ile actgimda kasmalar oluyor simgede ve oyunu 10 kez oynadim gm 4 defa dondu ve cikip tekrar girdim + oyun menusunde kasmalar yapti
Simdi gelelim sms olayina sms geldiginde msji okuyorum cevap yazmak icin altkisma dokunuyoruz ya yaziyi yazdigimiz yere 2 defa tiklayinca aliyor bazen 1 defa ama s3 minide oyle degildi

Gm guzel telefon ama stabilite olayini cozmeleri gerek en son yazilim yuklu uzerinde

Neyse arkadaslar isin ozu pismanmisin dersensuan icin pismanim ama gelecek yazilimlarda bu sorunlarin kalkacagini dusunuyorum
Okudugunuz icin tesekkur ederim amacim bilgi vermekti

• Beğen
Tepkiler: mısto61

sata3

sata3

Üye
:tşk: Arkadaşım Alcaktı Ona Senin Konunu Gösteririm.

jailbroken

jailbroken

Üye
Custom rom dene kardeşim. Malesef stock rom sorunlu ama custom rom la telefon yeniden doğmuş gibi olucak sonra s3 miniyi aklina bile getirmeyeceksin

yoran09

Üye
    Konu Sahibi
Custom rom dene kardeşim. Malesef stock rom sorunlu ama custom rom la telefon yeniden doğmuş gibi olucak sonra s3 miniyi aklina bile getirmeyeceksin
tavsiyen varmı ? + şöyle bişey costum rom stabil olması ve orjinal romun sorunlu olması gm yi alıp kullanıcak adama baya bi düşünceye sokar nedenmi şimdi ben kör cahil olsam bu konularda veya anlamasam bu işlerden nerden bilicem costum romun iyi oldugunu çogu insan bilmiyor rom fln ne yani bunu üreticilerin dikkate alması lazım :D öyle mikrofon önüne geçip yok 2013 ençok satan telefonu yok şunlar bunlar demekle olmuyor telefonu 0 ladım güncelleme yaptırdım 1 veya 2 günceleme geldi demekki eski romlar daha sorunluydu :D

• Beğen
Tepkiler: M.F.E
jailbroken

jailbroken

Üye
Forumda lengdrom adli rom yapimcisi vardi aratirsaniz bulabilirsiniz. Kullananlar memnun kalmışlar. Içinde hem aokpnin ozellistirmelerini barindiriyor hemde oldukça stabil

bt3343

Üye
Arkadaslar ortalama 9 ay kadar s3 mini kullandim ve 1.5 hafta once satip gm aldim ve deneyimlerim

Bence sahsi gorusum s3 mini gmye gore yavas olsada en azindan tapaltalk ile cok resimli konuyu acinca kasma yapmiyor olmasi gm ile yaziyorum suan 2 gundur 5 uzerinde resim olan bi konuyu actimmi kasmalar oluyor ve beni gicik ediyor + s3 mini ile real footbooll 2013 actigimda oyun baslarken altta donen bi simge varya o normal donuyor ama gm ile actgimda kasmalar oluyor simgede ve oyunu 10 kez oynadim gm 4 defa dondu ve cikip tekrar girdim + oyun menusunde kasmalar yapti
Simdi gelelim sms olayina sms geldiginde msji okuyorum cevap yazmak icin altkisma dokunuyoruz ya yaziyi yazdigimiz yere 2 defa tiklayinca aliyor bazen 1 defa ama s3 minide oyle degildi

Gm guzel telefon ama stabilite olayini cozmeleri gerek en son yazilim yuklu uzerinde

Neyse arkadaslar isin ozu pismanmisin dersensuan icin pismanim ama gelecek yazilimlarda bu sorunlarin kalkacagini dusunuyorum
Okudugunuz icin tesekkur ederim amacim bilgi vermekti
bende pişmanım gm den almaz olaydım ekranı kırıldı samsung iyidir ama yapacak bişey yok şans

yoran09

Üye
    Konu Sahibi
Gecmis olsun gerci kullanimda pek sorun yok da guncelleme gelse iyi olur

anilari35

anilari35

Üye
bende pişmanım gm den almaz olaydım ekranı kırıldı samsung iyidir ama yapacak bişey yok şans
Ekranin kirilmasi senin sucun dusur ekrani kir sonra GM te at sucu :) guzelmis

bt3343

Üye
Ekranin kirilmasi senin sucun dusur ekrani kir sonra GM te at sucu :) guzelmis
onca telefon kulandım samsung tan kaçkere düşürdüm merdüvenden bir şey olmadı ne çizilme ne kırılma burda diyosun senin suçun evet benim suçum araştırıp bakarsan coğu gm kulanıcıların ekranı kırılmıs burda avkatlık yapmana gerek yok işine bak

anilari35

anilari35

Üye
onca telefon kulandım samsung tan kaçkere düşürdüm merdüvenden bir şey olmadı ne çizilme ne kırılma burda diyosun senin suçun evet benim suçum araştırıp bakarsan coğu gm kulanıcıların ekranı kırılmıs burda avkatlık yapmana gerek yok işine bak
sırf kötülemeye çalışıyorsun :) ne dedikki biz şimdi bu sinir ne :) hani bazı arkadaşlar varya telefonu kullanmayıpda sırf kötülemek için yok şöyle olduda bu oldu vs. vs. konusanlar selam olsun onlara

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Discovery'nin ekraninin kalitesiz oldugu asikar. Bize bile birsuru iade geldi.

• Beğen
Tepkiler: bt3343

bt3343

Üye
sırf kötülemeye çalışıyorsun :) ne dedikki biz şimdi bu sinir ne :) hani bazı arkadaşlar varya telefonu kullanmayıpda sırf kötülemek için yok şöyle olduda bu oldu vs. vs. konusanlar selam olsun onlara
kötülüyen yok sadece gerçek olan gm nin kalitesiz ekranını olduğu söylüyoruz burda bana ders vermeye çalışma senin yaşın kadar telefon kulanmışlığım var benim işine bak dedik sana

yoran09

Üye
    Konu Sahibi
Beyler lutfen tartismanizi baska yerde yapin

smh60

smh60

Üye
Discovery nin ekranının kötü olduguna katılmıyorum bende s3 mini var suan daha kötü kesinlikle legend romv3 yükle s3 miniyi ezer gecer s3 mininin yüzüne bakmıyorum suan

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
ben GM yi iki kere bir metreden yere düşürdüm hiçbirşey olmadı ve lewa OS ile hiçbir kasıntı olmadan kullanıyorum karalama kampanyası başlatmayın lütfen

ags2002

ags2002

Üye
arkadaşlar yazdiklarinizi okudum ben GM yi 4 aydir stock romla kullanıyorum ve hic sorun yasamadim şuana kadar
GM ile ilgili bi haber okumuştum Türkiye ye gelen bir partide sorun varmis onun haricinde discovery nin tek kronik sorunu şarj soketi o da kullanmaya bilirsen sorun olmuyor formdaki arkadaşlara tek tavsiyem bu
rf2013 kasiyor demiş arkadasimiz ben telefonuma boyutları 1.8 GB ile 3.5 GB arasi 7-8 oyun yukledim hepsi ayni anda yüklü ben hic birinde kasmadi ben telefonu aldiktan sonra yakin arkadaşlarından 6 kişi de aldi hic birinde sıkıntı yok
bundan sonraki discovery elite

Takipçi Satın Al

Üst Alt