Kültürlü insan ve forum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
    Konu Sahibi
Kültürlü insan ve forum
Cok kültürlü biri mi konu açar forumlarda yada
ergen işi gücü forumlarda dolaşan bi tip mi karar sizin maxicep aielesi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Biz türler arasında ayrım yapmıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle ve .caner.
ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğim türler hayal ürünüdür zaten

_RYUK_

_RYUK_

Üye
canı sıkılan ya da işi düşen her kes konu açar.ikisi arasında ayrım yapılmamasi için forum da gerekli bölümler var.

• Beğen
Tepkiler: ahmetkartal ve ibrahim.ykr
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayal ürünlerinin konu açabildiklerini bilmiyordum, pardon. :ah

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım anlamadin bu kişiler benim kurguladıgım hayal ürünü polemıck yaratma konu uygunsuzsa sil laf salatasına gerek yok iyi günler

mehmettech

mehmettech

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
Invoke

Invoke

Üye
Bu konuyu 2.hayal ürünü tip açmış gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, ahmetkartal, .caner. ve 1 kişi daha
ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
    Konu Sahibi
Konu kapatılsın sanki siyaset yapmiş gibi ergence tavır alanlardan kurtulmanın yolu uzaklaşmaktır hadi bb.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda sorunuz sanki birileri ile sorun varmış gibi algılanması normal daha net açıklayıcı sorularla yine bekleriz :locked:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, mehmettech ve .caner.
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sait abinin affına sığınarak bir şeyleri netleştirmek istiyorum.

Yazdıklarınız konu açan herkesi etkilediği ve sizin de bu kadar derin-ince-yada hangi kelime tam olarak uygunsa, o şekilde düşünmediğiniz için yanlış anlaşıldınız ki, daha ilk mesajı okuduğumda alttaki yorumları tahmin ettim. Nitekim yanılmadım da.

Forumda zaman zaman çok kültürlü, dağarcığı geniş insanlara rastlamak mümkün. Bu kişileri sadece açtığı konulardan değil yazmış oldukları mesajlardan da ayırt edebilirsiniz. Mesela mesaj yada konu olsun özen gösterirler, noktalama işaretlerine dikkat eder cümlelerde anlam bütünlüğüne önem verirler. Bu kişilerin böyle yapması okuyucuya karşı saygı anlamı taşır. Konu anlamsız tartışmalara sürüklenmiş yada kendisine çok sığı sebeplerden sataşılmışsa o kişi cevap yazıp anlamayacak olan insana anlatmaya çalışıp boşa kürek çekmez. Şikayet etmeyi tercih ederler, çoğu zaman onu da yapmazlar.

Her kültürden, dinden, cinsiyetten kişiler forumlarda bir araya gelir. Amaçlar ortaktır zaman geçirmek, bilgi edinmek yada yardım almak. Otobüslerde de insanlar aynı amaç için bir araya gelirler ama orada herkes birbirine daha saygılı davranır. Sanal ortamın rahatlığı hepimize biraz cengaverlik katıyor ve saygı sınırlarını zaman zaman aşabiliyoruz. Sonuç olarak herkes konu açar, herkes farklı bir amaç için konu açar. Bize düşen(forum üyeleri olarak), bizim amacımızla bir olmayan konulardan uzak durmak, o konuya sadece aynı amacı taşıyan insanların yazmasına imkan tanımaktır.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, nokia_belle, ibrahim.ykr ve 4 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt