neyse dede yakalım bi cigara :cigara: bana bi kahve orta şekerli :p
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: neyse dede yakalım bi cigara Genişletmek için tıkla ... bana bi kahve orta şekerli
KayraBey Üye İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... İki moruk gece gece onlaynız
İhtiyar007 Üye Dede' Alıntı: İki moruk gece gece onlaynız Genişletmek için tıkla ... Yeni nesil de iş yok
İhtiyar007 Üye Dede' Alıntı: Gidip döner yiyip geliyim Genişletmek için tıkla ... Dokunmasın bu saatte
KayraBey Üye İhtiyar007' Alıntı: Dokunmasın bu saatte Genişletmek için tıkla ... Gencim ben diri vücutluyum Ne dönerdi be kardeşim :
İhtiyar007' Alıntı: Dokunmasın bu saatte Genişletmek için tıkla ... Gencim ben diri vücutluyum Ne dönerdi be kardeşim :
İhtiyar007 Üye Dede' Alıntı: Gencim ben diri vücutluyum Ne dönerdi be kardeşim : Genişletmek için tıkla ... Diri vücutlu Afiyet olsun
Dede' Alıntı: Gencim ben diri vücutluyum Ne dönerdi be kardeşim : Genişletmek için tıkla ... Diri vücutlu Afiyet olsun
NEXUS Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm nabüünüz Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Hiiç Oturuyoz
.caner. Üye tinasoft' Alıntı: Selamün aleyküm gececi ailesi uzun zaman sonra tekrar geldim nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Seni en son gördüğümde benim 3-4 mesajım vardı Not: Profil fotosu karışıkligi
tinasoft' Alıntı: Selamün aleyküm gececi ailesi uzun zaman sonra tekrar geldim nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Seni en son gördüğümde benim 3-4 mesajım vardı Not: Profil fotosu karışıkligi