------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Stocktadami artiyor off heveslendim bende kalsin ozaman

samsung ne yapacağını şaşırdi valla. knox sayacı csc engellemesi. zart zurt gereksiz güvenlik önlemleri fasa fiso. sanane kardeşim stok rom yüklemek istiyorum batıyor mu diyesi geliyor insanın. bu düşünceden vazgeçmeleri lazım bence

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Anil-D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
samsung ne yapacağını şaşırdi valla. knox sayacı csc engellemesi. zart zurt gereksiz güvenlik önlemleri fasa fiso. sanane kardeşim stok rom yüklemek istiyorum batıyor mu diyesi geliyor insanın. bu düşünceden vazgeçmeleri lazım bence
Mail at İngilizce aynen yaz cevabını merak ediyorum.burası şikayet forumu değil bahsettiğin hususları defalarca söyledim sana

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Mail at İngilizce aynen yaz cevabını merak ediyorum.burası şikayet forumu değil bahsettiğin hususları defalarca söyledim sana

şikayet ettiğimi kim söyledi? memnunum gayet ama yanlış bir yordam bence. sende aynı fikirdesindir abi büyük ihtimalle :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Gelsede artik samsunga kustum
Hic bir sey yapmicam yeter artik

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Senyor Keş
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Sarjda iyimis ve su pill kahretsin
Simdi 4.4e gectiginde yine ayni seyleri yapip sarjinin su ankinden daha fazla dayanacagina inaniyorsun yani?
O bahsettikleri sarj uzamasi normal telefon kullanicilari icin gecerli!

Senin benim gibi telefonu elinden dusurmeyenler icin degil :)

• Beğen
Tepkiler: Anil-D ve .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Aynı olmasada yakın ama bukadarda dillendirmeye gerek yok

abi bide birsey sorucam. 4.4 ile ayni sürüm olsa bile geçiş yapsan sayaç artıyor mu? mesela Anıl dediya mesela 4.4 rus yükledi sonra 4.4 Türk sürümünu yükledi. sayacı artar mi?

KD1907

KD1907

Üye
Beyler ben telefonu rootlıcam ama bişi sormak istiyorum ben paralı oyun indiricem bedavaya nerden indirebilirim ve indirdiğim bu oyunları nerden güncelleyebilirim? Bide kitkat geldi diyelim güncellesem ne olur ya da güncellersem hata verir mi?

Anil-D

Anil-D

Üye
Simdi 4.4e gectiginde yine ayni seyleri yapip sarjinin su ankinden daha fazla dayanacagina inaniyorsun yani?
O bahsettikleri sarj uzamasi normal telefon kullanicilari icin gecerli!

Senin benim gibi telefonu elinden dusurmeyenler icin degil :)
Bana rahat 1 buçuk 2 gun gidiyor ama evet doğru bazen dusmez elimden ama evet kullananlar oyle diyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi bide birsey sorucam. 4.4 ile ayni sürüm olsa bile geçiş yapsan sayaç artıyor mu? mesela Anıl dediya mesela 4.4 rus yükledi sonra 4.4 Türk sürümünu yükledi. sayacı artar mi?
Sayaç bir defa waranty 1 oldumu dahada artmaz.istediğin şekilde yüklersin.rom sürümüne göre hata alınıyor pit dosyası ile geçiş yapılır. Yada custom rom yüklenir

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Sayaç bir defa waranty 1 oldumu dahada artmaz.istediğin şekilde yüklersin.rom sürümüne göre hata alınıyor pit dosyası ile geçiş yapılır. Yada custom rom yüklenir

nasıl yani mesela şimdi ben 4.4e geçerken adonisi mi flaşliycam?

KD1907

KD1907

Üye
Beyler ben telefonu rootlıcam ama bişi sormak istiyorum ben paralı oyun indiricem bedavaya nerden indirebilirim ve indirdiğim bu oyunları nerden güncelleyebilirim? Bide kitkat geldi diyelim güncellesem ne olur ya da güncellersem hata verir mi?
Kimse beni takmıyor artık :zzz:

KD1907

KD1907

Üye

Üst Alt