Senyor Keş
Üye
ama üzerinde turkye yazılımı olmadığı sürece garanti dışı sayiyorlarmis galibaStock ama sonucta
ama üzerinde turkye yazılımı olmadığı sürece garanti dışı sayiyorlarmis galibaStock ama sonucta
Tamam kardeş saolDostum sen bisey yapmadigin surece cihazda degisiklik olmaz dedim ya illede kendisimi degissin onumu istiyorsun anlamadim

Ben sana bir şey demedim zaten arkadaşın yorumuna kaç + vermişim buda seni ilgilendirmez istediğim kadar + yazarım.
Anlamazlar ki@.caner. Servis üzerinde rus romlu götursem kabul edermi ?
csc kodu tr kalıyor zaten.@Nextman abi görüyosundur umarım ben bişey demiyorum.
İkinizde konudışı ve kural dışı durumlar yaratmayın takip ediyorum isteyen istediği gibi kullanır ve yükler.sonrasında sorun olursa gereken cevabı veririz.forumlar yardımlaşma yeri ,üstünlük yeri değil.@Nextman abi bak gör sonra ben suçlu oluyorum
Artar cihazın offical yani root yoksa.Tekrar hatırlatayım 4.3 sürümünden sonra yazılımlar arası geçmişte sayaç aktif oluyorabi şimdi ben yuklesem rusu türkiyeye gelincede onu yuklesem sayac artarmi ?
@Asabi Geliştirici şimdi baktım bu uygulama cihazınızla uyumlu diyor?
abi şimdi ben yuklesem rusu türkiyeye gelincede onu yuklesem sayac artarmi ?
Anlamazlar kicsc kodu tr kalıyor zaten.
Stocktadami artiyor off heveslendim bende kalsin ozamanArtar cihazın offical yani root yoksa.Tekrar hatırlatayım 4.3 sürümünden sonra yazılımlar arası geçmişte sayaç aktif oluyor
Evet artıyor aksine rastlayan bilgili arkadaşımız olursa konu anlatımı yaparak izah edebilir memnun oluruz.Stocktadami artiyor off heveslendim bende kalsin ozaman
Sarjda iyimis ve su pill kahretsinAnil niye 4.4 icin bu kadar heveslisin?
Bu surum sana ne kazandiracak?