Yardım eden yok mu?Yardımmm
Ne güzel işte 1 gb sana kalıyoSorun ne ?
Bisey sorucam 4.3 2.5 gb 4.4.2 niye 1.5 gb?
Sorunum bu @AnıL-DBeyler bisi dicem simdi ben telefonu rootlasam sonra oyunları sd karta tasisam sonra unroot yapsam oyunlar sd kartta dursa oyunlar calisir mi? Yoksa unroot yapmamam mi gerekiyor?
Off illa rootlu kalacak öyle mi? Peki ben rootlasam teli ama normal galaxy s4 olarak kalsa yani uygulamaların simgesi yeri falan değişmese sadece rootlasam oluyor mu?Rootu bozarsan oyunlari hafiza kartinda oynayamassin cihazada zarar verirsin
Off illa rootlu kalacak öyle mi? Peki ben rootlasam teli ama normal galaxy s4 olarak kalsa yani uygulamaların simgesi yeri falan değişmese sadece rootlasam oluyor mu?
Ya böylede olmuyo ki 8 gb hafızaya ne yükleyebilirsin mesela? Ben çok oyun yükleyen ve oynayan biriyim o yüzden sıkıntıÖlüm garantin gider riske alma kendini bence
Yani herşey aynı kalacak ama sadece rootlamış olucam öyle mi?Cihazi rootlayinca sen ne istersen onu yaparsin.
Telefon kendi kendine degisiklikler yapmaz
Ya böylede olmuyo ki 8 gb hafızaya ne yükleyebilirsin mesela? Ben çok oyun yükleyen ve oynayan biriyim o yüzden sıkıntı
Yani herşey aynı kalacak ama sadece rootlamış olucam öyle mi?
Peki uygulamalarım falan silinir mi? Ya bide şimdi google play store nin menüde durduğu yer bile mi değişmicek? Hiçbişey değişmicek dimi kesin?
Kitkat güncellemesi en geç 3 güne gelir beyler benden söylemesi
Galaxy s5 çıkmadan önce kitkat dağıtılıcak niye imkansız olsun ki?!kaynak? imkansız ayrıca
Galaxy s5 çıkmadan önce kitkat dağıtılıcak niye imkansız olsun ki?!
Aynen sende haklısın. Gelirse de yükleme kitkatı3gun icinde turkiyeye gelmesi imkansiz diyorum rusyaya daha geldi