Acele etme bence bekle biraz.arkadaslar onemli birsey sorucam. mesala 4.4.2yi yuklucem nandroid fu ll sistem yedegim var. eger 4.4.2yi yukleyip begenmezsem nandroid backuptan 4.3e geri donebilirmiyim?

Rusya surumu yükleme esnasında hata almanız olası almasanız dahi başka sürümü yüklediğinizde tıpkı 4.3 sürümünde olduğu gibi knox başınıza dert olcak.Ben henüz stock root olmadan başka sürümler arası yani örnek 4.3 içinde ülkeler arası sürüm değiştiren görmedim.Root vardır o ayrı zaten bootloader olayıda var unutmayın stabil yükleyin test edin beğenmediniz root yapar custom kullanırsınız.Bende dediğimi gibi son olarak stock yükleyecem sonrası root elimde şu an başka cihaz var garanti artık sorun olmaz![]()
Garanti zaten senin için sorun yok dönüş olur zaten olmasa custom ile olur.Nandroid backup denenmedi daha ilk deneyen sen olabilirsin kardeşim sistem daha yeni neler değişti değişmedi görmek lazım o nedenle bekleyin dedim.442de yine knox var dimi? 442yi yuklesem 4.3e geri donme sansim varmi? (nandroid backup ile)
Garanti zaten senin için sorun yok dönüş olur zaten olmasa custom ile olur.Nandroid backup denenmedi daha ilk deneyen sen olabilirsin kardeşim sistem daha yeni neler değişti değişmedi görmek lazım o nedenle bekleyin dedim.

Kim tutar seniinternetten baktim 2 3 kisi yuklemis ama sorun yok gayet iyi diyor. beklemekten sıkıldım artik haftasonu pc elime gecer gecmez cakacam romu nasil olsa kaybedecegim birsey yok![]()

wanamlite ı yükledim gördüğüm sorun titaniun bacup un yedeklerinden 50 taneden 7-8 tanesini gördü diğerlerini kabul etmedi bende cwm den aldığım yedeğe 4.3 e geri döndüm herhangi sorun yok ben customcu arkadaşların biraz daha çeki düzen vermesini bekleyeceğim...
evet dönülüyor...cwm yedeginden 4.3e geri donuluyormu?
Hayret samsung önceliği exynos işlemcili cihazlarına verdi

Yani exynos tercihimiz isabetli olmuş önü açıkBen olsamda aynısını yapardım ne de olsa kendi işlemcim![]()
VaySizin cm 11 in official ilk nightlysi bugün çıkmış galiba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kaynak kodlarını vermiş mi? 
Cihaz var...internetten baktim 2 3 kisi yuklemis ama sorun yok gayet iyi diyor. beklemekten sıkıldım artik haftasonu pc elime gecer gecmez cakacam romu nasil olsa kaybedecegim birsey yok![]()
Beyler bisi dicem simdi ben telefonu rootlasam sonra oyunları sd karta tasisam sonra unroot yapsam oyunlar sd kartta dursa oyunlar calisir mi? Yoksa unroot yapmamam mi gerekiyor?
Ya olsun valla umrumda değil. Yeterki sd karta taşınsın.Beyler yok mu bilen?denemek lazım. ama sd karta taşınıp oynanan oyunların bazılarında kasma oluyormuş.