Aksiyon subway surfers 1.10(0) symbian ^3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre

Üye
sorun çıkacağına inanıyorsanız hiç uğraşmayalim konu kapatılsın!neyse çalışmalara devam ediyorum lütfen bu işlerden anlayan biri bana yardım etsin tek başıma bu işten çıkamıyorum. Oyunu şuanda yeteri kadar çevirdim ama çok fazla kasıyor. Belki telefon modelindendir. C6-01 var şuan elimde. Lütfen anlayan biri özelden mesaj atsın dosyaları gönderiyim ortak bişeyler yapalım
belliki sen bu işlerle hiç uğraşmamissin apk uzantısını sis olarak değiştirsen bile telefon kuruluma geçmez apk dosyası gibi algılar, içindeki dosyaları gösterir. Bluetoot ile göndermemesinin nedenı korumalı nesne olmasıdır. Sis dosyalarının tümü korumalıdir
ben oynayabilsem çeker gönderirim. Oyun çok çok ağır çalışıyor. Belki normal oyunun 100 de biri hızında çalışıyor bu yüzden yardım ıstıyorum. Nasıl hızlandırılır
:oke:

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 arm 680 Hızla Çalışıyor Ama Nokia 701 603 1ghz İle çalışıyor Bu Oyunu 603 yada 701 Kullanan Sorunsuz Çalışır Eğer Gerçekten Varsa Oyun ;)
kardeş sen anlıyorsan bu işlerden sana dosyaları gönderiyim. Sys içine atılan 'exe' uzantılı dosyayıda bi ele al onu telefona uyarlayamıyorum. Diğer private ve RESOURCE klasör çevirmelerinde sıkıntı yok. Önceden yüklenmiş bir uygulamaya atınca oyun açılıyor ama çok ağır iste. Ayrıca diğer sekılde yüklemek bi ton uğraş istiyor. Exe dosyasinı çevirirsek herkes rahatlıkla yükler oynar

Emre

Üye
kardeş sen anlıyorsan bu işlerden sana dosyaları gönderiyim. Sys içine atılan 'exe' uzantılı dosyayıda bi ele al onu telefona uyarlayamıyorum. Diğer private ve RESOURCE klasör çevirmelerinde sıkıntı yok. Önceden yüklenmiş bir uygulamaya atınca oyun açılıyor ama çok ağır iste. Ayrıca diğer sekılde yüklemek bi ton uğraş istiyor. Exe dosyasinı çevirirsek herkes rahatlıkla yükler oynar
tmm PM'den Gönder BakalımNasıl çalışıyor Sende Anlamadım Dosyaları gerekli Yerlere Attığım Hâlde :hmmm
Decompiler Mi Yaptın Anlamadım ?

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
tmm PM'den Gönder BakalımNasıl çalışıyor Sende Anlamadım Dosyaları gerekli Yerlere Attığım Hâlde :hmmm
Decompiler Mi Yaptın Anlamadım ?
onun gibi bişey yani C diliyle pascal diline çevirdim

Emre

Üye
Çalışmıyor Konuyu Güncelleme Al Yoksa Silerler Bende Çalışmadı Zaten pek sevmem Bu oyunu Danger Dash Beş basarrrr ;)

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
ben çok severim bu oyunu:) neyse sis içeriğini konu başlığına atıyorum ben uğraşıyorum yine ama belki biri daha önce yapar.

fatih54102

fatih54102

Üye
apk dosyasını açıp içindekilerini paket yapmaya çalışmışsın da böyle olmaz. İmkansız.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
incebey38

incebey38

Üye
ya bi an sevindim sonra üzüldüm :)sende çalılıyormu

Emre

Üye
Böyle Birşey olsaydı herkes Yapardı Maalesef Böyle bişey yok Apk Dosyaları Paketleyim sis yapmak :hmmm

• Beğen
Tepkiler: incebey38

yusufgiderim

Üye
    Konu Sahibi
yapacam ben bunu hepiniz gereceksiniz

Emre

Üye
Önemli değil İyi Bir Symbian Bilgin Varsa Oyunu Rahatlıkla Yapabilirsiniz Eğer Yoksa Bir dahaki Seneye :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
anılbaran

anılbaran

Üye
Yapacağınızı yaptıktan sonra konuyu güncellemek için bize bildirirsiniz .İyi forumlar :locked:

• Beğen
Tepkiler: 19_03A, mürteza16, bbakkus ve 2 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt