neden?ho
yok effek için istemiom fotolarda retrica iconu olsn yeter
yok tabı ne gezer 3310 sıstemı symbıandan ıyı en kısa zamanda andorıde gec telefon kullanmamısım dıceksın
artizlik yapcakneden?
zaten telefonlara da ıphone 5 yazmış bide
gerçekten ıphone 5 i olsaydı burlarda olmazdı
punemr123 beğeniler için sağol 
artizlik yapcak![]()
zaten telefonlara da ıphone 5 yazmış bide
gerçekten ıphone 5 i olsaydı burlarda olmazdı
punemr123 beğeniler için sağol
![]()
Sanırım çakma olduğu için kasıtlı öyle yazmış 
aynenBen de buralarda dolanmam son mesajlarda gördüm de geldim. Bir de İxperia Z yazmışSanırım çakma olduğu için kasıtlı öyle yazmış
![]()

restrica kullanıon dıe kımse sana zengın gozuyle bakmaz 50 tane program var efeklerı vs vs aynı retrica yazısınıda koyuyoandroidde de retrica yok.
Yanlış mı alıntı yaptın?restrica kullanıon dıe kımse sana zengın gozuyle bakmaz 50 tane program var efeklerı vs vs aynı retrica yazısınıda koyuyo
?Yanlış mı alıntı yaptın?
Android'de Retrica yok diye yazan arkadaştan alıntı yapmışsınız da, hatalı olmuş galiba diye dedim.
yok ya ona alıntı yaptım zaten yazdım retrica amblemını koyan uygulamalar var dıeAndroid'de Retrica yok diye yazan arkadaştan alıntı yapmışsınız da, hatalı olmuş galiba diye dedim.
Ben de buralarda dolanmam son mesajlarda gördüm de geldim. Bir de İxperia Z yazmışSanırım çakma olduğu için kasıtlı öyle yazmış
![]()

sen dıyınce farkkettım onu bende
Yazınca ne oluyorsa sanki
Ban yemiş![]()

adamı şikayet ettim argo kelime kullandığı için ceza yedi acıdım şimdisen dıyınce farkkettım onu bende![]()