Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fbmobil giriş sorunu ??
Sponsorlu Bağlantılar
incebey38
Üye
Konu Sahibi
fbmobil giriş sorunu ??
fmobi uygulamasının son sürümünümyükledim ama giriş ekranı geliyor kulanıcı adını tıklıyorum sonra ssnki giriş yapmış gibi ana ekran geliyor ama hiç birşeye tıklanmıyor ekran kalıyor öyle error login diyor yardımm
onurmrt
Üye
Programa girdikten sonra alt tarafta mavi birşey doluyo onu bekle açılır. Yüklenmesini bekliyor. 2 Dk sonra açılır
Son düzenleme:
asadas74
Üye
aynı sorun bende de var kulanıcı adı sıgre giremeden program acılıyoyokmu bunun cagresi program acılıyo daha kulanıcı adımı gıremeden hard menülere giriyor
fmobi uygulamasının son sürümünümyükledim ama giriş ekranı geliyor kulanıcı adını tıklıyorum sonra ssnki giriş yapmış gibi ana ekran geliyor ama hiç birşeye tıklanmıyor ekran kalıyor öyle error login diyor yardımm
ya konu açmayın bi size soruyum ya şimdide youtube fasttube ye girmiyor connetction hatası veriyo bağlantı yok diyor bağlantım var aktif hemde internette dolalıyorum ama wifi ilr giriyorum) fbrowser facebook jar fastube gibi uyglmlara grmiyor
ya konu açmayın bi size soruyum ya şimdide youtube fasttube ye girmiyor connetction hatası veriyo bağlantı yok diyor bağlantım var aktif hemde internette dolalıyorum ama wifi ilr giriyorum) fbrowser facebook jar fastube gibi uyglmlara grmiyor