[ROM] ●●●► Omega v19 ◄●►AOKP◄●►Android 4.4.2 Kit Kat◄●►

Sponsorlu Bağlantılar

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
[ROM] ●●●► Omega v19 ◄●►AOKP◄●►Android 4.4.2 Kit Kat◄●►
Omega AOKP v19 Android 4.4.2 Kit Kat

-----------------------------------------------------------------------------------------

Tüm son güncellemeleri ile AOKP AOKP Android Kit Kat 4.4.2 ..
Kernel Stock
- Kurulum kullanıcı tarafından tamamen kişiselleştirilebilir
Full wipe seçeneği aromada vardır
Romu yüklemeden önce tüm wipe işlemlerini yapın..
OmegaDroid Bootanimation
Omega Theme for aroma installer by our artist

CM uygulamaları:
Dsp Manager

Google apps:
Playstore

**Google apps added to aroma installation
All Google apps are updated to the latest version
Omega extra uygulamaları:
OmegaDroid -
Flashplayer
with Flashplayer support

Accounts Sync Profiler

by - Omega Rom users can monitor 3 apps instead of 1
Recycle Bin by

Launcher seçenekleri (NOVA TAVSİYE):

----------------------------------------------------------------------------------------------

KURULUM
1. En güncel CWM Veya TWRP recorveryi flashlayın
2. Wipe işlemlerini yapın
3. Romu flashlayın
Cihazınız Hazır..

---------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar linkte sorun yoktur sadece indirme sunucuları yoğunluktan dolayı kilitlenebiliyor.. Arada kontrol ederseniz indirebilirsiniz.. Ayrıca torrent paylaşımı yasak oldugu için linki paylaşamadım ama bana özelden mesaj atarsanz yönlendirebilirim bilenler zaten torrent linkinide açılan download sitesinde bulacaklardır..

Son düzenleme:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederm..

jasper1

jasper1

Üye
Deneyen var mı? Şebeke imei sıkıntısı var mı?

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
V12 kullanıyorum şimdilik iyi yedekte bulunsun diye indircem,teşekkürler :)

Ne demek ben teşekkür ederim.. Eğer böyle imei sorunun falan olursa ve imein kopya değilse bana özelden ulaş her zaman yardımcı olurum...

_Red_Eye_

Üye
Lütfen cevap verin Samsung galaxy S3 GT-İ9305 icin olurmu

_Red_Eye_

Üye
Hm tamam peki

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Link te ki yoğunluk problemi düzelmiş arkadaşlar direkt link tir :)

fuatkrts

Üye
kardeş şebeke wifi sorunu oluyomu bnm s3 şuan için 4.3.1 note 3 sürümü ama 4.4.2 daha hızlı diye biliyorum sen hangisini tavsiye edersin ?? bide bu sürümde herhangi bi sorun oluyomu ??

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şebeke wifi sorunu oluyomu bnm s3 şuan için 4.3.1 note 3 sürümü ama 4.4.2 daha hızlı diye biliyorum sen hangisini tavsiye edersin ?? bide bu sürümde herhangi bi sorun oluyomu ??

Omega nın bu sürümünü hiç kullanmadım ama omega nın birçok romunu kullandım kesinlikle tavsiye ederim eğer efs yedeğini de alırsan imei sorunu yaşayacağını sanmıyorum.. Yardımcı olabileceğim bi konu varsa yardımcı olabilirim.. Aokp olduğu için 4.3 ten daha hızlı olucaktır..

fuatkrts

Üye
Cyanogenmod 11 sürümünü buldum ama şebeke wifi dosyasından hiç bahsetmiyor ben 4.4.2 yi kurmak istiyorum ama kararsız kaldım.. :/
bi baksan sen bi tavsiye versen sana zahmet..
kardeş bak bide şöyle bi sürüm var aynı rom versiyou ama 4.3.. cyanogenmod sürümü..

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod 11 sürümünü buldum ama şebeke wifi dosyasından hiç bahsetmiyor ben 4.4.2 yi kurmak istiyorum ama kararsız kaldım.. :/
bi baksan sen bi tavsiye versen sana zahmet..
kardeş bak bide şöyle bi sürüm var aynı rom versiyou ama 4.3.. cyanogenmod sürümü..

Açtığım konulara baksaydın TEMASEK KK 4.4.2 Romunu Bulabilirdin.. Evet bu rom oldukça güzel sorunsuz bi rom şuan orjnal 4.3 kullanıyorum Bunu yüklemeden önce temasek 4.4.2 romunu kullanıyordum OMEGA romlarını da denedim ama bu versiyonunu denemedim sorunlu olcağını sanmıyorum bence ilk önce TEMASEK dene beğenmezsen OMEGA rom yükle.. TEMASEK 4.4.2 TIKLA

Şu 10.2 CM denedim gayet başarılı çok hızlı fakat sadece bendemi oldu bilmiyorum bir türlü bilgsiayara tanıtamadım telefonu.. Güncellendi..

fuatkrts

Üye
kardeşim paylaştığım roma denk gelmemiştim daha önce ama paylaştığın için tşk ederim..senin şu romu yüklicem..efs yedeği hiç almadım sanırım root explorer ile yapılıo demi ? ben genelde şebeke wifi dosyasını sonrada kuruyorum..

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim paylaştığım roma denk gelmemiştim daha önce ama paylaştığın için tşk ederim..senin şu romu yüklicem..efs yedeği hiç almadım sanırım root explorer ile yapılıo demi ? ben genelde şebeke wifi dosyasını sonrada kuruyorum..

Evet Root Explorer ile yapılır telefon ana dizinin de EFS klasörünü kopyala.. Sonra romu yükleyince şebeke sorunu yaparsa gir kopyaladığın efs dosyasını tekrardan telefonun ana dizinine at değişiklik sorusuna üzerine yazdır de tel i yeniden başlat sorun kalkacaktır..

fuatkrts

Üye
kardeş denedim olmadı geri yükle yaptım ama üzerine yaz felan demedi bende 4.3 ü geri yükledim 4.4.2 çok hızlı çok memnun kaldım ama şu şebeke sorununu bi halledebilsem iyi olacaktı.. :/

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
    Konu Sahibi
kardeş denedim olmadı geri yükle yaptım ama üzerine yaz felan demedi bende 4.3 ü geri yükledim 4.4.2 çok hızlı çok memnun kaldım ama şu şebeke sorununu bi halledebilsem iyi olacaktı.. :/

ESF explorer kullansaydın ve root yetkisi verdnmi programa ? EFS dosyasının bulunduğu yere attığına eminmisin ? keşke geri dönmeden bi ulaşsaydın bana..

Takipçi Satın Al

Üst Alt