KitKat 4.4.4 (Carbon) 20141211

Sponsorlu Bağlantılar

karasubasi

karasubasi

Üye
Evet biliyorum bende zaten bunu denemeyi düşünüyodum ... cm 11 in performansı çok güzel o yüzden kullanmak istiyodum ama tam bi sitabilite yakalayamadım ... dmod kullanıyodum gayet memmundum bu virginity rom dmoda göre daha mı seri acaba

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Evet biliyorum bende zaten bunu denemeyi düşünüyodum ... cm 11 in performansı çok güzel o yüzden kullanmak istiyodum ama tam bi sitabilite yakalayamadım ... dmod kullanıyodum gayet memmundum bu virginity rom dmoda göre daha mı seri acaba

Bana göre evet tabiki değişiklik gösterebilir bu senin için ama denemeye değer

karasubasi

karasubasi

Üye
Eyw

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Fakat yapman gereken tek birsey var es dosya yöneticisi kurmak onun dışında hersey mevcut

karasubasi

karasubasi

Üye
Konunun başında olan kilit ekranında widget var onu bulamadım eğer bulursan bana da yollar mısın
Hangi vidget kardeş cirginittemi ?Cirginit yazmışım :) virginity yi daha yüklemedim ... yaw bu soyğa cm yide silmeye kıyamıyomki arkadaş çok hoş çok akıcı bi yazılım :) ah şu ufak tefek hataları da olmasa başka romların yüzüne bile bakmamda ... işte :) biraz takılayım bunda şimdilik virginity dmod gibi görünüyor pek bi farkıda yok sanırımHa bide sohbete başlamışken arkadaşlar bi sorum olcak sitedede bazı arkadaşlar sayaç arttı falan diyor sıfırlıyor falan ... bu sayaç ne ayak ? ben sayaç falan sıfırlamıyom wipeleri yapıp romu gömüyom :) bi açıklarsanız sevinirimCm de geliştirici secenekleri buldum kurcalarken sistem kilitlendi tel acilmadi bende olmuşken bari vlrginity yi deneyeyim dedim :) performans bakimindan cm nin yanindan gecemezde pil suresi baya ic acici görünüyor bi sure bunda kalayim bari :)

yavuz14

yavuz14

Üye
Evt oyledir ama soyle bir sey var cm 11 son guncellemizde cekirdek yazilimi degistirdiler hic bir uygulamada sorun vermiyor arti cm 11 de calismayan gl to sd programi calisiyor artik hafiza kartina yukledim oyunu oyle oynuyom most wanted var mesala bende gram kasma yapmiyor boyle stabil diyebilirim bide ben kendi launcherunu kullanmiyorum kk launcher kullaniyorum cunku ozellestirme daha fazla oldugundan...

karasubasi

karasubasi

Üye
Evt oyledir ama soyle bir sey var cm 11 son guncellemizde cekirdek yazilimi degistirdiler hic bir uygulamada sorun vermiyor arti cm 11 de calismayan gl to sd programi calisiyor artik hafiza kartina yukledim oyunu oyle oynuyom most wanted var mesala bende gram kasma yapmiyor boyle stabil diyebilirim bide ben kendi launcherunu kullanmiyorum kk launcher kullaniyorum cunku ozellestirme daha fazla oldugundan...
Valla kardeş özelleştirme benimde hoşuma gitti performansaysa diyecek yok ama ufak tefek bug işte .. mesela telde konuşurken kapandı tel komple yeniden başladı ... bu virginity ninde en iyi yanı şarj konusu normalde bi günü çılaramazken o kadar nette takılmama rağmen şu an şarj 33 baya az kullanıyo ... cm nin güncelinide denerim yarın ... ha bide şu sayaçı anlatırmısın kardeş sıfırlamasak nolur niçin sıfırlanır nerden bakarızzArkadaşlar chameleon os la aokp yi denemedim deneyen varsa bu romlar hakkında bilgi verirlermi ? Sitabilite şarj ve performans

gustimos

Üye
Yuzde 40 i ingilizce ve eski 4.1.2 me donemiyorum. Bana da soyler misiniz. Nasil turkce kullaniyorsunuz bu rom u

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yuzde 40 i ingilizce ve eski 4.1.2 me donemiyorum. Bana da soyler misiniz. Nasil turkce kullaniyorsunuz bu rom u
ingilizce kurduysan settinge gir oradan language yani dil seçeneğinden türkçe yapabilirsin

gustimos

Üye
Turkce yaptim zaten ornek ayarlarin icindeki menuler bltt saat zil sesleri v bunun gibi menulerin ici yari turkce yari ingilizce yanlis miyim

brolife

brolife

Üye
calismayan birsey varmi ve benim icin pil omru cok onemli ayni zamanda isinma sorunu varmi benim telefonum suan cebimde 41 dereceye dek cikabiliyor cunki

gustimos

Üye
Yuzde 40 i ingilizce ojce bunu bil. Sarj guzel isinma yok denecek kadar az calismayan aksam yok. Kullanisli birde tam turkce yapsalarmis

brolife

brolife

Üye
Yuzde 40 i ingilizce ojce bunu bil. Sarj guzel isinma yok denecek kadar az calismayan aksam yok. Kullanisli birde tam turkce yapsalarmis

ben zaten telefonu ingilizce kullaniyorum o sorun degil telefonunun cikabildigi en yuksek sicakligin fotografini cekebilme imkanin varmi yani en yuksek kac gosderiyor

gustimos

Üye
Benim telefonum s3 mini sayisiz rom attim isinma asiri olmadi hicbirinde.bence telefon modeline bak. Rom a degil. İslemcilere yuklenirsen her yelefon asiri isinir

brolife

brolife

Üye
telefon cebimde durup dururken isiniyor ve sarjini yiyor 38dereceden asagi inmiyor bisi yapmadigim halde benimde telefonum s3mini

gustimos

Üye
Arka planda calisan uygulamalri kontrol et.gorev yoneticisinden

brolife

brolife

Üye
herzaman ediyorum zaten herhangi calisan bir sey yok ramida bosaltiyorum

gustimos

Üye
Eger sarji da hemen bitmiyorsa sana cok sicak gibi geliyordur dostum baska sorun yok 41 i bende goruyorum ama oyun falan oynarken yada 3g ile veri alisi yaparken