benim hiç kartım yok :( nakit işler bizde :ehe
ismail Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Olsun ben korkmam =P Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: benim hiç kartım yok nakit işler bizde Genişletmek için tıkla ... en iyisi
-qarapapaq-' Alıntı: Olsun ben korkmam =P Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: benim hiç kartım yok nakit işler bizde Genişletmek için tıkla ... en iyisi
Bilişim Profesörü Üye @İsmail söylediğin rakamlar Leyla ile Mecnunda Aksakallı D.D. Nin söylediği rakamlar değil mi la
ismail Üye Konu Sahibi kemalsen1999' Alıntı: @İsmail söylediğin rakamlar Leyla ile Mecnunda Aksakallı D.D. Nin söylediği rakamlar değil mi la Genişletmek için tıkla ... yok la o an kafamdan uydurdum İsmail' Alıntı: Yaz abi söylüyorum 8-12-21-22-36-47 Ne gördün korkunçlu Genişletmek için tıkla ... 1 rakam tutmuş anca
kemalsen1999' Alıntı: @İsmail söylediğin rakamlar Leyla ile Mecnunda Aksakallı D.D. Nin söylediği rakamlar değil mi la Genişletmek için tıkla ... yok la o an kafamdan uydurdum İsmail' Alıntı: Yaz abi söylüyorum 8-12-21-22-36-47 Ne gördün korkunçlu Genişletmek için tıkla ... 1 rakam tutmuş anca